Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Grand Cafe de Klok in Eibergen ter overname

Pandcode: 22160
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 831 m²
Toelichting eigen woonruimte: Huis heeft woonkamer, opkamer, open keuken, 4 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche en boven en beneden tiolet m¹
Aantal zitplaatsen: 200
Aantal zitplaatsen terras: 150
Oppervlakte totaal: 292 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
De Klok is al vele jaren een begrip in Eibergen en wijde omgeving. Zowel de exploitatie als het pand zijn te koop. Het bedrijf bestaat uit een Grand Cafe / Restaurant met zalen en een terras. Het interieur is eind 2018 door een gerenommeerd bedrijf volledig vernieuwd en ziet er fantastisch uit. De keuken is zeer professioneel en volledig uitgerust met alle denkbare apparatuur. Het bedrijf heeft een uitstekende omzet en goed rendement. Om een goed beeld te krijgen is een bezichtiging een must ! Een preview via de site geeft al veel inzicht https://deklokeibergen.nl, met name is op de site een 360 graden tour te vinden, dit geeft je een mooie rondleiding. Een bezichtiging ter plekke plannen is helemaal de moeite waard !
Het naast gelegen pand is tevens te koop en beschikt over een ruime woning met 4 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, een woonkamer met open keuken en een opkamer. Aan de voorzijde van dit pand ligt de Patisserie dat bij dit horeca bedrijf hoort. Vanaf het restaurant loop je eenvoudig binnendoor naar de patisserie. Een unieke kans om dit pand en de exploitatie over te nemen doordat alles er tip top uit ziet en onderneming goede resultaten heeft, en dit al jaren lang !
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Grand Cafe de Klok in Eibergen ter overname OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?