< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

HOTEL AUBERGE te koop in de Ariégeoises van de Pyrénéen

Pandcode: V6908
Oppervlakte totaal: 280 m²
Perceel oppervlakte: 414 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
HOTEL AUBERGE ** Gelegen in de Ariégeoises van de Pyrénéen, heeft dit charmante Hotel maar liefst 8 kamers.

Deze gezellige Auberge ligt in de regio Couserans wat deel uitmaakt van het departement Ariège in de regio 'Midi-Pyrénées', Occitanie, in het hart van de Pyreneeën, op slechts 5 kilometer van de Spaanse grens.

De grootste steden in de directe omgeving zijn Saint-Girons en Foix. De dichtstbijzijnde grote stad is Toulouse met de luchthaven Blagnac. Het is een echte oase van rust in een Auberge dat dateert uit het begin van de 20e eeuw en in de tussentijd volledig is gerenoveerd met behoud van de oude elementen.
De huidige eigenaren hebben het gebouw de afgelopen jaren geleidelijk verbeterd om het in perfecte staat te brengen. Ze hebben alle kamers naar een hoger niveau gebracht en er zijn branddeuren geïnstalleerd. Verder is het hele gebouw voorzien van hoogwaardige dubbele beglazing en is het oude dak vervangen door een nieuw geïsoleerd dak in leisteen.
De keuken is voorzien van professionele apparatuur wat regelmatig wordt onderhouden.

Het Hotel heeft een adembenemend uitzicht op de Pyreneeën. De kamers zijn uitnodigend, de decoratie is gezellig en natuurlijk is er een open haard in de eetkamer.
Vervolgens is er een schaduwrijke terras waar men iets kan nuttigen. Een woonhuis voor de eigenaar is niet inbegrepen in de prijs, maar er is de mogelijkheid om een huis in de buurt van het hotel te kopen. De prijs van dit huis is € 50.000,-. Enkele foto's staan op deze site.

Dit goed lopende berghotel / pension met bijbehorende bar en terras ligt in de bergen, in het midden van de Pyreneeën van Frankrijk. Het hotel verwelkomt al jaren gasten met veel enthousiasme, op zoek naar een actieve vakantie in een van de mooiste regio's van de Pyreneeën. De huidige doelgroep omvat voornamelijk wandelaars, fietsers (weg- en mountainbikes) en motorrijders.

Gemiddelde omzet ongeveer 122.000 € HT Het pand is aangesoten op het gemeente riool Verdere ontwikkeling is mogelijk.

Wij bieden een reeks diensten bij het verwerven van een hotel in Frankrijk. Als vastgoedexpert en specialist in het outdoor hotelwezen sinds 1995, zullen wij u de knowhow bieden die essentieel is voor het algehele succes van uw aankoop van een hotel. Inter-Frankrijk / Sympa-Immobilier. Specialist van de verkoop van hotels in Frankrijk sinds 1995. Hieronder de verkoop website van de eigenaar: (gebruik het formulier om te reageren)
OG: € 495.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

HOTEL AUBERGE te koop in de Ariégeoises van de Pyrénéen OG: € 495.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?