Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4190 Restaurant in de Weimarstraat

Ligging: In het populaire Regentessekwartierligt dit restaurant halverwege de Weimarstraat.
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 125m²
Oppervlakte totaal: 125 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Ter overname, de gezelligste veganlunchroom van Den Haag! Met 50 zitplaatsen en ene parkeerhaventerras is dit een parel in de Weimarstraat.Dit restaurant is staat zeer goed aangeschreven in Den Haag en daarbuiten. Er worden hier de traditionele gerechten uit Palestina geserveerd, met als specialiteit de verschillende soorten hummus.

De zaak heeft een eigentijdse uitstraling met een jaren ‘70 vibe. Er is plaats voor circa 50 personen én er is een kinderhoek aanwezig. Voor de deur is er een gevelterras en een parkeerhaven. In totaal kunnen er circa 25 mensen op het terras zitten en genieten van de heerlijkste gerechten. De Weimarstraat is gelegen in één van meest multiculturele buurten van Den Haag. Het staat bekend om zijn diversiteit in gezellige winkeltjes, koffiezaakjes, vintagewinkels, restaurants etc. Het is inmiddels uitgegroeid tot een populair winkelgebied.Er is ook het theater De Regentes. Een bijzondere plek waar kunst-en cultuuruitingen van, voor, en met de buurt plaatsvinden.Er worden in de Weimarstraat ook vaak activiteiten georganiseerd zoals het Zomerfeest, braderieën en Sinterklaas optocht.

De bereikbaarheid is ook prima. Tram 3, 11, 12 en bus 21 stoppen vlak in de buurt.

Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met de makelaar. Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nlof telefonisch 0707-3306687.
INV/GW: € 45.000
Huur: € 1.100 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4190 Restaurant in de Weimarstraat INV/GW: € 45.000 Huur: € 1.100 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?