horecaprijzen
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Åkersjön camping och skidbacke - Jämtland - Sverige

Bedrijfsnaam: Åkersjön Camping & Skidbacke
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 50 m²
Financieringsmogelijkheden: Ja
Omzet indicatie: € 125.000,-
Omzet indicatie incl. BTW: Nee
Lease contracten: Nee
In de bergwereld van Jämtland ligt Åkersjön en aan de rand van het dorp vind je de skipiste met de camping die nu te koop is. De huidige eigenaren runnen de camping met skilift sinds 2009 en willen nu verkopen om zich te concentreren op hun hotelactiviteiten in Åkersjön.

De skilift, een sleeplift van het merk Doppelmayer, is 1480 m lang. De motor van de skilift is onlangs gerenoveerd. Er zijn 2 pistes en een aantal bospaden. Naast de verzorging van de skilift en de pistes, is er naast de skipiste ook skiverhuur. Het bedrijf heeft ongeveer 100 paar ski's en skischoenen te huur. Naast de skipiste en de camping ligt het restaurant Drivan, dat zowel overdag een populaire plek is voor skitoeristen als 's avonds voor campinggasten. Om het seizoen te verlengen hebben de huidige exploitanten een downhill bike park ingericht die snel populair is geworden. Je gaat met de fiets met behulp van de lift omhoog en volgt verschillende fietspaden die je terug naar beneden brengen. Het bedrijf heeft 6 mountainbikes te huur inclusief alle benodigde bescherming.

De camping met zijn 90 seizoensplaatsen voor caravans is in de winter vaak volgeboekt. Naast de caravanplaatsen is er een gebouw waarin sanitaire voorzieningen zijn en waar op de benedenverdieping een huurappartement is dat als eigen woning gebruikt kan worden, 4 huurhuisjes (stuga’s) van circa 15 m2 en een garage voor pistemachine etc.

De camping en skilift liggen op gepachte grond.

De bedrijfsmakelaar Calle Roos bij Länia Företagsförmedling heeft de hoofdverantwoordelijkheid en beantwoordt alle vragen over het object.

De verkoper wil niet direct gecontacteerd worden maar alle bezichtiging en info gaat via de makelaar Calle Roos bij Länia Företagsförmedling. Respecteer dit alstublieft!
OG: € 490.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Åkersjön camping och skidbacke - Jämtland - Sverige OG: € 490.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?