Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Lion d'Or

Pandcode: 2217
Aantal zitplaatsen: 100
Aantal zitplaatsen terras: 92
Perceel oppervlakte: 205 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Lunchroom - Brasserie Lion D'or
Schoolstraat 40-42 | Venray

 

Dit object is gelegen aan de Schoolstraat in Venray, direct naast de Schouwburg in een van de voornaamste voetgangers gebieden in het centrum van Venray. Een A1 locatie gelegen dat onderdeel uit maakt van de routing voor het winkelend publiek.

Deze commerciële ruimte (VVE). Vanuit realisatie zijn er een 2 tal huisnummers toegekend. Dit betekend dat er vele gebruiksmogelijkheden (bestemming "gemend") liggen, denk hierbij aan horeca, retail en zakelijke dienstverlening al dan niet te verdelen in meerdere units.

De commerciële heeft een VVO van ca. 206 m² bestaande momenteel uit een horecagedeelte, keuken en o.a. opslagruimte maar geschikt voor meerdere doeleinden.

In de directe nabijheid zijn grote landelijke retailers gevestigd maar ook leuke lokale horeca- en winkelformules. Venray heeft een bruisende binnenstad met een gemêleerd winkel- en horeca aanbod.

COMMERCIELE RUIMTE

De brede glazen façade zorgt voor natuurlijke daglichttoetreding maar nodigt ook uit om jouw bedrijf te tonen! Aan het schouwburgplein is er een ruim op gezet terras voor ca. 16 tafels. Het terras van ca. 142 m² is op het zuiden gelegen. (gehuurd van gemeente Venray) Aan de terraszijde is een leveranciersingang gesitueerd.

AFWERKING

Het horecadeel is sfeervol ingericht met een warme huiselijk stijl en bied ruimte aan 104 couverts. Er is veel timmerwerk op maat geplaatst, het systeemplafond is voorzien van inbouw– en opbouwarmaturen.

De keuken is volledig betegeld en voorzien van een tegelvloer. Ingericht met een professionele horecakeuken bestaande uit diverse werkblokken en apparatuur (ter overname).

INSTALLATIE:

Het gebouw wordt verwarmd door middel van een warmtegordijn en radiatoren. Deze worden gevoed door een cv-ketel van het merk Nefit, bouwjaar 2020. Thans wordt de commerciële ruimte middels een airco installatie (1998) gekoeld alsook (bij) verwarmd. Tevens is er een luchtafvoersysteem aanwezig.

NUTS

  • Elektriciteit installatie,: er ligt een stroomvoorziening binnen van 3 x 50 Ampère, diverse groepen en krachtstroom ten behoeve van de keukenapparatuur
  • Gasaansluiting
  • Wateraansluiting (WML)
  • Alarm
  • Data: Ziggo en glasvezel (wordt aangelegd)

Vraagprijs onroerend goed: € 420.000,- k.k.
Vraagprijs goodwill en inventaris: € 70.000

Kosten VVE 2024: ± € 300,- per kwartaal
Kosten winkeliersvereniging: € 75,- per jaar (incl. beveiliging)
 


OG: € 420.000
INV/GW: € 70.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Lion d'Or OG: € 420.000 INV/GW: € 70.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?