Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Nieuw in de verkoop een compleet, zeer verzorgd en goed draaiend partycentrum in Leiden

Pandcode: 1090
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 750 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja

Nieuw in de verkoop een compleet, zeer verzorgd en goed draaiend partycentrum in Leiden. Het geheel is zonder verplichtingen, voorzien van ruime vergunning en kent veel mogelijkheden.

HET BEDRIJF en Locatie

Het partycentrum is 7 dagen per week geopend en kent een groot vaste klantenbestand onder meer van de diverse vaste sportactiviteiten.

Partycentrum De Zijl is een geschikte locatie voor iedere gelegenheid en beschikt over 3 verschillende zalen. De grote zaal biedt ruimte aan 10 tot 350 personen. Voor kleinere gelegenheden tot 125 personen kunt u terecht in ons gezellige bruine café. Bij mooi weer is een feest of geheel verzorgde barbeque ook mogelijk bij ons op het grote terras.

Ook voor vergadererarrangementen kunt u terecht, incl. beamer, laptop en scherm.

Het gehuurde bevat de 3 zalen inclusief groot terras In de nabijheid van ruime openbare parkeergelegenheid. Voor meer informatie zie www.partycentrumdezijl.nl

INVENTARIS / Goodwill
De inventaris is in zeer goede staat en bij bezichtiging wordt een inventarislijst overlegd. Er zit een goede omzet in het bedrijf

 
 


INV/GW: € 98.000
Huur: € 2.500 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Nieuw in de verkoop een compleet, zeer verzorgd en goed draaiend partycentrum in Leiden INV/GW: € 98.000 Huur: € 2.500 /mnd.

Heeft u een suggestie?