Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Pension in het gebergte ten zuiden van Åre- Jämtland

Bedrijfsnaam: Per Olsgården Vallbo AB
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Souterrain aanwezig: Ja
Aantal hotelkamers: 15
Aantal zitplaatsen: 42
Reden verkoop: Beweging
Personeel overname verplichtingen: Nee
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Een gerenommeerd pension in Vallbo in de bergen ten zuiden van Åre is nu te koop, zie www.vallbo.nu. Het pension ligt cirka 35 km ten zuiden van Åre och cirka 10 km van Vålådalen, waar de weg ophoudt aan de voet van het gebergte. De huidige eigenaren hebben tijdens de 25 jaar in Per-Olsgården, zoals het pension heet, tevens een tehuis bedreven voor opvang van Zweedse en Duitse jongeren. Het bedrijf heeft één fulltime werknemer.

Per-Olsgården heeft in de huidige inrichting 10 slaapkamers en 34 bedden, exclusief zolder. De eetzaal is goedgekeurd voor 70 personen. Goedgekeurd brandalarm is aanwezig. De keuken is recent gerenoveerd en eerder goedgekeurd door de gemeentelijke milieu- en gezondheidsafdeling. De huidige eigenaars hebben echter sinds 2015 geen restaurant gedreven en daarom ontbreekt een onlangs goedgekeurd protokoll.

Op het terrein staat een stal met onder andere 5 boxen voor paarden. Er is tevens een eigen verlichte paddock op het terrein.

De overdracht is gepland als een aandeeloverdracht.

Bedrijfsmakelaar Calle Roos bij Länia Företagsförmedling heeft de hoofdverantwoordelijkheid en beantwoordt alle vragen over het object. Voor degene die dit object reeds kennen, respecteer graag de wens van de huidige eigenaren dat alle informatie en de bezichtiging verloopt via de makelaar. Wees vriendelijk en respecteer dit!

We passen vertrouwelijke hantering van deze verkoop toe, wat inhoudt dat geintresseerden een verplichting tot geheimhouding ondertekenen om toegang te krijgen tot de volledige objectbeschrijving.
OG: € 600.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Pension in het gebergte ten zuiden van Åre- Jämtland OG: € 600.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?