Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Restaurant en Cocktailbar Havana

Pandcode: 22408
Aantal zitplaatsen: 120
Aantal zitplaatsen terras: 110
Oppervlakte totaal: 148 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Brouwerij verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja
Muziekovereenkomst: Ja
Havana Tilburg bestaat meer dan twintig jaar en heeft gedurende die tijd een sterke reputatie opgebouwd als dé plek in Tilburg om te genieten van Caribische invloeden en goede cocktails.

Het restaurant is gevestigd op een prominente locatie aan het Heuvelplein in Tilburg, dat bekend staat als een van de grootste horecaconcentratiegebieden in de stad. Bekend van als een populaire locatie tijdens evenementen als carnaval, de kermis of de meimarkt. Zowel toeristen als de Tilburgers zelf weten gemakkelijk de weg naar dit plein te vinden. Havana beslaat twee verdiepingen, met een aparte bar op de bovenverdieping en een horecalift. Hierdoor kunnen beide ruimtes volledig operationeel en onafhankelijk van elkaar worden beheerd, waardoor verhuur aan groepen of vergaderingen mogelijk is. Op de begane grond is er ruimte voor ongeveer 75 ruim opgezette zitplaatsen, maar er is mogelijkheid voor meer stoelen. Op de eerste verdieping zijn er 55 zitplaatsen, waardoor het al snel gezellig druk lijkt. Het diepe terras is op het zuidoosten gericht en biedt de hele dag zon op de tafels. Met 110 stoelen buiten zorgt dit natuurlijk voor extra omzet, maar het belang van dit terras is zo mogelijk nog groter.

Het restaurant is van woensdag tot en met maandag geopend, vanaf minimaal 14:00 tot 00:00. Binnen kunnen er 120 mensen plaatsnemen, buiten 110. De totale oppervlakte van de exploitatie is ± 550m2. Met een goederenlift naar de kelder is deze ideaal te gebruiken als drankopslag.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Restaurant en Cocktailbar Havana OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?