Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Restaurant in Sluis ter overname aangeboden.

Pandcode: 2028
Woonruimte aanwezig: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 63 m²
Aantal zitplaatsen: 38
Aantal zitplaatsen terras: 16
Perceel oppervlakte: 157 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Ja

Restaurant Lunchroom "Inges" ter overname aangeboden.

 

Algemeen en ligging:

Restaurant Lunchroom "Inges" ligt op een toplocatie in de winkelstraat van Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Sluis ligt in West-Zeeuws-Vlaanderen. Het vormt samen met 14 dorpskernen (w.o. Cadzand; Groede; Nieuwvliet; Breskens; Oostburg) de gemeente Sluis. Op toerisme- en recreatiegebied trekt dit deel van Zeeuws – Vlaanderen veel toeristen uit met name Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks is Sluis alleen al goed voor 5 miljoen mensen! Deze regio met zijn bourgondische karakter heeft een grote aantrekkingskracht op het verblijfstoerisme en de dagjestoerist. Het spreekt voor zich dat veel toeristen vanuit België gezien haar ligging t.o.v. o.a. Knokke, Brugge en Gent Sluis bezoeken of als uitvalsbasis gebruiken. Voor zowel de toerist als het winkelend publiek heeft "Inges" een grote aantrekkingskracht; gunstig gelegen t.o.v. de winkels, het centrum, goede parkeervoorzieningen en tegenover de molen ("De Brak").

Er wordt een goede omzet gerealiseerd met dito resultaat. Aangezien de openingstijden enkel overdag zijn is er een forse omzetstijging te realiseren om tevens de avonduren open te gaan. Maar wellicht is, net als voor de huidige eigenaren, enkel een dagopenstelling precies wat u zoekt.

Indeling:

HorecabedrijfsgedeelteHet horecagedeelte bestaat uit: een verzorgd, sfeervol en netjes restauarant met bar voorzien van alle benodigde apparatuur. De keuken is ruim, keurig onderhouden en beschikt over alle benodigde apparatuur, een apart spoelgedeelte en een koel- en vriescel. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een opslagruimte met stellingen en voldoende buitenruimte voor privé en containers etc.

Restaurant (57 m2) circa 38 couverts; terras (aan de voorzijde in de drukke winkelstraat) circa 16 couverts.

BedrijfswoningLeuke, niet zelfstandige, bovenwoning (63 m2) bestaande uit een gezellige woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer (met ligbad, douche en toilet).

Koopgegevens:

De vraagprijs voor de exploitatie (inventaris, handelsnaam en goodwill) zijn op aanvraag beschikbaar. I.v.m. het geplande vertrek van de huidige exploitanten naar het buitenland is er sprake van een aantrekkelijke vraagprijs!

Huurgegevens: 

De huurprijs (restaurant en woning) en de voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar.

Omzet:

Voor serieuze kandidaten liggen de jaarrekeningen ter inzage. De omzet zal nog aanzienlijk kunnen worden vergroot middels verruiming van de openingstijden en openingsdagen. 

Aanvaarding:

In onderling overleg overeen te komen.

Inventaris: 

Er is een complete restaurant inventaris aanwezig.

Vergunningen:

Het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen met betrekking tot de Drank- en Horecawet, Milieuwetgeving, Brandveiligheid e.d.

Bijzonderheden:

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. 

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor. 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Restaurant in Sluis ter overname aangeboden. INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?