Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Sfeervol café-restaurant ter overname aangeboden in het centrum van Terneuzen. Zeer lage overname!

Pandcode: 1625
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Ja

SYDNEY greet & eat 

Zeer sfeervol café-restaurant ter overname aangeboden. Lage overname! 

Iedereen kent Sydney; in dit eigentijdse hippe restaurant in de voormalige Arsenaalkazerne uit 1840 kun je terecht voor een latte macchiato of een bijzondere cocktail, voor verse sushi tot een heerlijke biefstuk. Vier maal per jaar wisselen ze het á la carte menu. Ze spelen in op bijvoorbeeld het aspergeseizoen, mosselseizoen en wildseizoen. Met een borrel, feestje, avondje bioscoop of theater of gewoon gezellig met twee voor een intiem diner. Iedereen is er wel eens geweest en heeft met een fantastische ervaring rijker de zaak verlaten. 

Dit bedrijf is nu ter overname! Maar de locatie leent zich ook uitstekend voor andere concepten (zo is de locatie een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld een Italiaans-, pizza restaurant). 

Sydney is gelegen in lokaal 4 en 5 in het Arsenaalgebouw (een horeca verzamelgebouw). Het Arsenaalgebouw Terneuzen, een gewelfkazerne uit 1840,  mag worden beschouwd als het meest monumentale Rijksmonument van de Scheldestad Terneuzen en is in zijn uitstraling en met zijn prachtige gewelven, zowel extern als intern nog dicht bij de originele staat.

Het pand beschikt over een restaurant met bar op de begane grond alsmede een toiletgroep, keuken en zowel in de Nieuwstraat (de horecastraat van Terneuzen) als op het Arsenaalplein (met o.m. bioscoop CineCity en ingang tot kernwinkelgebied) over een mooie terrasmogelijkheid. Op de verdieping onder de gewelven zijn tevens een zaal en magazijnruimte gelegen. Tal van originele elementen zijn zichtbaar in het interieur opgenomen. 

Bereikbaarheid en ligging:

Gelegen in de Nieuwstraat en aan het Arsenaalplein, dé toegang tot het centrum van Terneuzen. Het gebouw ligt gunstig ten opzichte van het fiets- en voetverkeer van de boulevard. Bushalte eveneens aanwezig. Ook met de auto is het pand goed bereikbaar en men kan gunstig parkeren in de tegenover gelegen parkeergarage Theaterplein (500 plaatsen). 

Vergunningen:

Het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen met betrekking tot de Drank- en Horecawet, Milieuwetgeving, Brandveiligheid e.d. 

Huurgegevens:

De huursom: op aanvraag beschikbaar. Er is geen woning aanwezig. Voldoende woonruimte in de directe omgeving beschikbaar. Huurovereenkomst: Conform het model Raad van Onroerende Zaken Winkelruimte 2012. Huurtermijn: 5 jaar en 5 optie jaren. Bankgarantie/waarborgsom:

Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting. Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Vraagprijs:

De vraagprijs voor de goodwill en inventaris is op aanvraag beschikbaar. Dit betreft een zeer scherpe prijs voor hetgeen geboden wordt! Voor serieuze kandidaten zijn er financieringsmogelijkheden. 

Aanvaarding / reden verkoop:

Aanvaarding in overleg. De reden van verkoop is zeker niet gelegen in het feit dat de exploitatie niet rendabel zou zijn. Vanaf 2007 tot de laatste dag zijn hier goede omzetten gerealiseerd! 

Bijzonderheden:

Voor de exploitatie is het diploma Sociale Hygiëne vereist.

Geen personele verplichtingen en slechts beperkte leveranciersverplichtingen.

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor.

Wij verzoeken u de verstrekte gegevens uiterst discreet te behandelen en niet direct contact op te nemen met de ondernemer, zijn personeel, zijn leveranciers e.d.

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Sfeervol café-restaurant ter overname aangeboden in het centrum van Terneuzen. Zeer lage overname! INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?