Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Te huur bedrijfskeuken met restaurant ruimte in Frame Office Alphen aan den Rijn

Pandcode: 2123
Woonruimte aanwezig: Ja
Aantal zitplaatsen: 70
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Te huur aangeboden bedrijfskeuken met restaurant voor catering in Frame office Alphen aan den Rijn. 

Frame office ligt direct aan de rijksweg N11 welke loopt van Leiden via Alphen aan den Rijn naar Bodegraven en de A4 met de A12 verbindt. Met een ruime parkeergelegenheid biedt dit bedrijfspand dan ook de ideale congres- en vergaderlocatie. Met onze kleine intieme vergaderruimtes tot en met een grote congreszaal, organiseer je in een handomdraai een symposium, event of congres. 

Door de vele vragen van de huidige bedrijven en kantoren die in Frame office gevestigd zijn, zijn wij opzoek naar een horeca- ondernemer die in deze uitdaging een kans ziet hier een goede boterham te kunnen verdienen. Door de ideale strategische ligging leent deze exploitatie zich ook om buiten Frame office de catering te verzorgen voor de omliggende industrieterreinen die er in en om Alphen aan den Rijn liggen.

Heeft u al een horecaonderneming en wilt u uw activiteiten uitbreiden of heeft u een cateringbedrijf wat u wilt uitbreiden dan is een bezichtiging zeker de moeite waard. 

De bedrijfskeuken wordt te huur aangeboden en de aanwezige apparatuur is allemaal zo goed als nieuw. Alles is aanwezig u kunt zo starten en omzet maken. 

Om u een vliegende start te geven vragen wij € 500,00 per maand exclusief B.T.W. voor huur en gebruik van de apparatuur, voor de duur van de eerste 6 maanden, daarna gaan we evalueren en verhogen wij de huur stapsgewijs. Tevens vragen wij drie maanden huurwaarborg, en een waarborg van €2.500,00 ex. B.T.W.


INV/GW: € 0
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te huur bedrijfskeuken met restaurant ruimte in Frame Office Alphen aan den Rijn INV/GW: € 0

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?