8 dagexploitatie advertenties Sorteer op
  • Heerenveen casco pand in centrum op A1 Heerenveen casco pand in centrum op A1 HeerenveenIn centrum gelegen in een drukke winkelstraat.Het pand wordt casco opgeleverd en is per direct te huur.Het betreft Pleinweg 6, maar er is een combinatie mogelijk met Pleinweg 4.De oppervlakte bedraagt circa 98 m².Vetput aanwezig en tevens krachtstroom.Er zijn diverse horeca mogelijkheden, lunches , koffiebar, brasserie enz. enz.Heeft 23 feb '17 Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  • BURGUM, centrum gelegen dagzaak / restaurant VERKOCHT BURGUM, centrum gelegen dagzaak / restaurant VERKOCHT Wegens naderen van de pensioenleeftijd zetten de huidige exploitanten na 15 jaar hun goed draaiend bedrijf te koop.Het bedrijf is een dagzaak / restaurant.In het restaurant gedeelte zijn circa 25 zitplaatsen, in de serre 25 en op het terras 35. Er is bewust gekozen voor een ruime opstelling. Meer zitplaatsen zijn zeer goed mogelijk.Het bestaat uit Burgum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.300 /mnd.
  • Heerenveen casco pand in winkel centrum Heerenveen casco pand in winkel centrum In het drukke centrum van het bekende Heerenveen gelegen op A1 lokatie.Het is gelegen in een straatje met veel vers winkels en met zeer nabij een groot parkeerterrein.De casco ruimte is circa 96 m² groot.Het is te combineren met Pleinweg 6.De totale oppervlakte is dan bijna 200 m².Het is uitermate geschikt voor verkoop van bijvoorbeeld br 23 feb '17 Heerenveen, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.750 /mnd.
  • Koffie en theeschenkerij vlagheide Koffie en theeschenkerij vlagheide Ter overname aangeboden koffie en theeschenkerij op een een unieke locatie in het buitengebied van Schijndel/Eerde 150m2 binnen met terras 75m2 binnen 40 zitplaatse en buiten 40 zitplaatsen gelegen op recreatie gebied de vlagheide opnenings tijden zijn naar eigen inzicht aan te passen volledig ingericht en start klaar www.vlagheide.info 07 mrt '17 Schijndel, NB INV/GW: € 49.500     Huur: € 1.085 /mnd.
  • Te huur, de mooiste locatie van Nijverdal. Te huur, de mooiste locatie van Nijverdal. Op de kruising van de Grotestraat en De Joncheerelaan in Nijverdal, de mooiste plek van het dorp, is dit vrijstaande horecapand te huur. Het pand heeft een oppervlakte van zo'n 135 m² en is voorzien van een toilet en kleine keuken. Ruime parkeergelegenheid en een mogelijkheid om een zeer ruim terras aan te leggen (de gehele dag zon!). Een bedrijf o Nijverdal, OV INV/GW: € 0
  • DAGZAAK DAGZAAK Wij horeca echtpaar nu nog wonend en werkend in Italie, zoeken in Nederland/ Duitsland om te huren/ pachten zonder overname kosten in iedergeval voor de eerste tijd een leuke dagzaak, als het kan met een woning erbij, maar niet noodzakelijk. Het liefst een koffie-thee room met lunch, verkoop van thee, koffie, bonbons, kleine cadeutjes, aperitivo ti Mugnano (PG) OG: € 0     INV/GW: € 0     Huur: € 0 /mnd.     Pacht: € 0 /mnd.
  • Ter overname mooi dagzaak op een toplocatie Ter overname mooi dagzaak op een toplocatie In dit mooie toeristische dorp in Drenthe liggend aan de A28 is deze prachtige dagzaak ter overname te koop. Lunch & IJslokaal "De Beek" is de lunchlocatie van de Wijk. Hier wordt heerlijk lunch geserveerd in combinatie met meerdere biologische producten zoals schepijs en andere prachtige producten. Naast al deze producten zijn er speciaal bieren e De Wijk, DR INV/GW: € 14.950     Huur: € 1.440 /mnd.
  • Ter overname aangeboden Grill, Maaltijden en Toko winkel. Ter overname aangeboden Grill, Maaltijden en Toko winkel. Ter overname aangeboden, Grill & Maaltijden en Toko winkel in het Winkel centrum De Mare, Alkmaar. De winkel is gelegen op een mooie locatie binnen dit groot en druk bezocht winkelcentrum. Winkelcentrum De Mare is dé Winkelboulevard van Alkmaar. In dit winkelcentrum zijn de bekende supermarkten en warenhuizen vertegenwoordigd, maar daarnaast kunt u Alkmaar, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.834 /mnd.