Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT

Pandcode: 14465
Aantal zitplaatsen: 200
Lease contracten: Ja
Restaurant Lotus is gelegen in het zeer drukke Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht (zuid-oost). Winkelcentrum Sterrenburg is gelegen in de wijk Sterrenburg, een wijk met zeer veel woningen voor gezinnen wat tevens geldt voor de wijken daar weer omheen. Restaurant Lotus heeft een zeer groot verzorgings/afzetgebied. Omdat Restaurant Lotus is gevestigd in een groot winkelcentrum is er een ruime parkeergelegenheid die nog eens gratis is ook. In het winkelcentrum de bekende landelijke namen zoals Lidl, Kruidvat, Gall & Gall, Intertoys, Big Bazar, Shoeby, Hema en Hans Anders. Wij classificeren de locatie dan ook als toplocatie.

Restaurant Lotus heeft ruim bemeten vierkante meters zowel voor als achter de schermen. De centrale ingang is in het midden gelegen waardoor er links een restaurantgedeelte is met `life cooking` en rechts een even groot restaurant gedeelte waar voorheen teppanyaki werd gekookt. In dit gedeelte is ook de bar gesitueerd en de doorgang naar het afhaalgedeelte (deze heeft ook een eigen ingang). Een grote vaste klantenkring, een gevestigde naam, goede cijfers en gelegen in een groot verzorgingsgebied. Zo maar wat uitdrukkingen die zeker op dit bedrijf van toepassing zijn. En ze zijn helemaal waar, sterker er is zelfs nog groei te realiseren daar het v.m. teppanyaki gedeelte slechts beperkt wordt benut, daar is dus de groei te realiseren, dat potentieel is zeker aanwezig. Restaurant Lotus is een reeds jarenlang goed lopende onderneming met een uitstekende ondernemingswinst. De verkoop is namelijk vanwege persoonlijke omstandigheden.

Is alleen een Oosters concept hier mogelijk? Zeker niet, de vierkante meters bieden voldoende mogelijkheden voor grote landelijke horecaconcepten.

Wilt u meer informatie over dit schitterende bedrijf en deze strategische locatie neemt u dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ALL-YOU-CAN-EAT / A LA CARTE / AFHAAL RESTAURANT INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?