Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

B&B met 5 kamers

Pandcode: 1980
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee
Voormalige boerderij met 5 B&B kamers, 6 paardenboxen en riant weiland

Dit object wordt momenteel gebruikt als Bed & Breakfast voor paardenliefhebbers. De gasten kunnen hun eigen paard meenemen, voor de mooiste buitenritten in de directe omgeving of als overnachtingsplaats gebruiken voor meerdaagse tochten (Wanderreiten). Vanuit de achterzijde heeft men een magnifiek uitzicht over de weiden en uitgestrekte bossen.

 

Object:
De in 1947 gebouwde voormalige boerderij biedt 5 B&B kamers. 4 moderne kamers met 2 badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. 1 Kamer (met sauna) is op de bovenste etage gesitueerd.

De privéwoning bevindt zich op de begane grond (grote woonkeuken met woonkamer, slaapkamer, badkamer). In het aangrenzende stalgebouw bevinden zich 3 paardenboxen (toegang naar de schuur via de privéwoning mogelijk). In het garagegebouw achter het huis bevinden zich nog 3 paardenboxen, naast de 2 garageboxen.

Op het erf bevindt zich nog een gebouw met een mooie overdekte vuurplaats en een jacuzzi met een werkelijk prachtig uitzicht. Een paardenweide (ca. 5.000 m²) ligt direct aangrenzend achter het huis, met een openstal en paddock. De andere weide (ca. 8.700 m²) ligt ca. 2-3 minuten verder op (zichtbaar vanuit erf). Het huisperceel is ca. 1.800 m² groot. Er bestaat de mogelijkheid om verdere weides te pachten.

Verwarmd wordt met propaangas, verwarming uit 2011 met 2.700 liter Gastank (bovenaards en in eigendom).

Ligging:
Zeer interessante ligging in een klein Eifeldorpje. Zoals als eerder gemeld, beschikt dit objekt over een prachtig uitzicht. Voor paardenliefhebbers prachtig uitrijmogelijkheden! Inkoopmogelijkheden (supermarkt) ca. 5-10 Autominuten. Daar vindt men ook banken en restaurants. Alle verdere inkoopmogelijkheden bevinden zich in Prüm (ca. 20 km). Afslag snelweg A60 (Verviers-Trier) in ca. 2-3 minuten te bereiken.

Koopprijs bedraagt € 445.000,- te vermeerderen met 3.57% aankoopcourtage
EHM-180


OG: € 445.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

B&B met 5 kamers OG: € 445.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?