Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
397 bedrijven advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest ID: 1564 Herberg Van Ouds ‘t Nest Deze herberg, aan de rand van het bos bestaat al sinds 1867 (!!). De toenmalige uitbater de heer Verlaan noemde het café ‘Het Horen-torren-Nest”. Later werd de naam veranderd in Stations Koffiehuis ‘de Bijenkorf”. Na drie generaties is de zaak nog enkele keren van eigenaar overgegaan voordat de huidige exploitanten in 2014 de zaak overnamen. Na een 06 sept '22 Rijswijk, ZH INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.801,86 /mnd.
 • Top A1 Locatie in hartje Utrecht Top A1 Locatie in hartje Utrecht Gelegen aan een van de drukste straatjes van Utrecht ligt dit pand met vele mogelijkheden tot expoitatie. Dit horecastraatje met zijn enorme traffic leent zich voor vele concepten. Zelden komt zo'n kans voorbij om hier in het hart van Utrecht te gaan ondernemen. 03 sept '22 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.950 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Bekend restaurant te koop in de Utrechtse Heuvelrug Dit in de regio uitstekend aangeschreven restaurant/brasserie is gelegen midden in het centrum van dit bosrijke gebied. 31 aug '22 Utrechtse Heuvelrug, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID 2183 Da Mister Toni ID 2183 Da Mister Toni Mooie locatie aan de Laan van Meerdervoort, hoek Spiegelstraat. Het restaurant telt 28 zitplaatsen binnen en door de hoeklocatie telt het nog eens 36 zitplaatsen buiten. De indeling zorgt ervoor dat er vanuit de achterkant bezorgt kan worden met een ruimte waar eventueel fietsen en scooters kunnen worden gestald. De Laan van Meerdervoort en omgevin 30 aug '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 69.000     Huur: € 2.080 /mnd.
 • Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Restaurant Rudy's Lunch en Diner ter Overname Dit qua concept en ligging prima draaiend restaurant met terras is bijzonder geschikt om direct te kunnen gaan exploiteren. De inventaris is in prima staat en het bedrijf heeft een goede omzet en een ruim terras. Ligging van dit hoekpand aan de Markt te Landgraaf is bijzonder goed, een traffic locatie ! De Goodwill/Inventaris van dit bedrijf wordt 27 aug '22 Landgraaf, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.750 /mnd.
 • ID 4188 horeca locatie in de Zoutmanstraat ID 4188 horeca locatie in de Zoutmanstraat Ter overname horecalocatie met een categorie 2 vergunning in het altijd populaire Zeeheldenkwartier. Het Zeeheldenkwartier is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewilde wijk om te wonen. De huizenprijzen schieten omhoog en er is steeds meer behoefte aan leuke horeca. Wellicht voor u nu de kans om een uw droom te verwezenlijken in dit pand aan de Zo 23 aug '22 Den Haag, ZH INV/GW: € 50.000     Huur: € 3.500 /mnd.
 • ID 4187 Restaurant op Scheveningen ID 4187 Restaurant op Scheveningen Een prachtig restaurant gevestigd in een mooi hoekpand op Scheveningen. Circa 36 zitplaatsen binnen en een gezellig terras met circa 25 zitplaatsen. Dit restaurant is in 2020 aangekocht, grondig verbouwd en compleet nieuw ingericht, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Van stijlvolle meubels tot iconische toiletten met roze marmer. Het rest 23 aug '22 , ZH INV/GW: € 110.000     Huur: € 2.000 /mnd.
 • Handelgigant
 • Restaurant Koffiehuis in Oostburg te koop met vastgoed. Restaurant Koffiehuis in Oostburg te koop met vastgoed. Gekend restaurant te koop (inclusief vastgoed) in Oostburg (Sluis-Zeeland). “Restaurant Koffiehuis Het Stadhuis” Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw horecavestiging? Dan is dit zeker een aanrader!Algemeen en ligging:Oostburg is een stad in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is sinds de gemeentelijk 23 aug '22 Oostburg, ZL OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Ter overname afhaal restaurant en catering Wing Hing in Eindhoven Ter overname afhaal restaurant en catering Wing Hing in Eind Unieke kans!!! Ter overname afhaalrestaurant en catering Wing Hing gelegen in de Iris buurt vlakbij het centrum in Eindhoven. Dit bedrijf bestaat al sinds 1997 en heeft een goede naam opgebouwd met onder andere catering activiteiten en als afhaalrestaurant. MOGELIJKHEID om te huren als winkelpand. De inventaris verkeerd in goede staat. De vraagprij 17 aug '22 Eindhoven, NB INV/GW: € 8.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Te koop voor belegging of exploitatie. Te koop voor belegging of exploitatie. Op zoek naar een belegging of zelf exploiteren? 13 appartementen in Aardenburg (Sluis-Zeeland). “Residence De Kaaipoort”“Hotel De Stadspoort”Bent u op zoek naar een solide belegging of naar een exploitatie met goede verdiensten? Deze moderne appartementen, in een historische setting, zijn zeer geschikt om te verhuren aan 1 o 11 aug '22 Aardenburg, ZL OG: € 950.000     INV/GW: € 100.000
 • Restaurant Jagershof Restaurant Jagershof Restaurant - Schnitzelhaus “JAGERSHOF” AUGUSTINUSWEG 1 | SIEBENGEWALD In het levendige noord Limburgse dorp Siebengewald, pal aan de grensovergang naar Duitsland vindt men dit in de regio uitstekend bekend staande ruime restaurant met afhaalmogelijkheden. De indeling van het karakteristieke, vrijstaande pand is globaal als volgt: ent 09 aug '22 Siebengewald, LB INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.585 /mnd.
 • Instapklare Horeca-Villa (Geen investering) Instapklare Horeca-Villa (Geen investering) Restaurant in villa met bovenwoning Geen eigen investering nodig! Omzet-gerelateerde huur (incl. bedrijfsinventaris) Provincialeweg Zuid 144 | Oirsbeek Deze villa is gebouwd begin vorige eeuw rond het jaar 1900 en goed onderhouden (in 1965 en 1997 ingrijpend verbouwd) en in de loop der tijd is dit object duurzaam gemaakt en voorzien van 21 zonnep 05 aug '22 Oirsbeek, LB Huur: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • Transformatie? Transformatie? BRASSERIE RESTAURANT met bovenwoning KRUISSTRAAT 1, KERKRADE Representatief hoekpand, tot enkele jaren geleden de vestigingsplaats van het plaatselijk uitstekend bekend staande Restaurant Old Hickory, gelegen op een aantrekkelijke locatie aan een winkelplein in Kerkrade. De indeling van dit, zeer recent geheel verbouwde en daarmee in goede staat v Kerkrade, LB OG: Op aanvraag
 • Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko Te koop aangeboden Restaurant Kosharyko Gelegen in de Amsterdamse wijk Nieuw-West/Osdorp aan het Dijkgraafplein, aan het einde van Tramlijn 17. Komt te koop Restaurant Kosharyko?. Een restaurant wat in 2020 geheel is verbouwd en hierdoor nog in nieuwstaat verkeerd. Een buurt van en voor alle nationaliteiten, Italtiaans, Surinaams-Hindoestaans, Turks, Marokkaans, Nederlands, Surinaams, Pa Amsterdam, NH INV/GW: € 125.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is h INV/GW: € 129.000     Huur: € 4.293 /mnd.
Heeft u een suggestie?