Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
377 bedrijven advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • ID: 4205 Juicebar in centrum van den haag ID: 4205 Juicebar in centrum van den haag Deze gezellige juicebar is gevestigd in een hoekpand in het hartje centrum van Den Haag. De zaak is in 2021 vanaf casco volledig verbouwd en nieuw ingericht. Er worden hier de heerlijkste en gezondste sapjes en smoothies gemaakt. Er is ook een kleine kaart met bowls, salades en sandwiches. De inrichting is hip, trendy, gezond en groen. Er zijn dive Den Haag, ZH INV/GW: € 32.500     Huur: € 1.800 /mnd.
 • FÜRSTENAU Duitsland Kasteel Restaurant "Torhaus" FÜRSTENAU Duitsland Kasteel Restaurant "Torhaus" SCHLOß FÜRSTENAU ca.300m²Terras, ca.175m²Restaurant ca.190m²Zolder Das Mittelalter hautnah erleben !! Unieke kans om dit unieke Kasteel-Restaurant op een nog uniekere locatie voor het hoogseizoen nog over te nemen klik onder voor de Bedrijfspresentatie Bent u / zijn jullie er klaar voor om dit mooie unieke rest Fürstenau INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 720 /mnd.
 • Eigen Horeca Makelaar
 • HB DISCREET Grillroom Pizzeria Overijssel HB DISCREET Grillroom Pizzeria Overijssel Discrete verkoop Grillroom Pizzeria in het hogere segment vol in bedrijf sedert 1994 De zaak wordt geëxploiteerd in een eigen pand op een geweldige centrum doorloop-locatie met een klein terras en ingang naar het restaurant/eetcafé. Aan de achterkant, bij de parkeerplaatsen is de afhaal ingang met wachtruimte voor de afhaal. Bezorgin Overijssel, OV OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Pizza Take away Mio met terras. Ter Pacht of Koop! Klein maar fijn pandje met goede loop! Ter pacht, dus geen grote investeringen maar lekker kant en klaar draaien. Ook bestaat er de mogelijkheid om de onderneming te kopen. Over Concept Mio: Mio is speciaal! Kies het formaat van je pizza, kies de topping en betaal per gewicht. Reserveer je pizza en haal hem bij ons op in de winkel op Slotlaan 121 i Zeist, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.200 /mnd.
 • Grand Café - Restaurant - Snackbar de Paardekreek Grand Café - Restaurant - Snackbar de Paardekreek In Kortgene, pal aan het Veerse Meer en naast Camping- en villapark de Paardekreek tref je op een schitterende en unieke locatie Grand Café, Restaurant en Snackbar de Paardekreek. Vanaf het sfeervolle en eigentijdse restaurant, de serre en de terrassen kijk je uit over het water waar altijd wat te beleven valt. Naast hippe drankjes, cocktail Kortgene, ZL INV/GW: € 335.000
 • ID: 2200 Compleet genoveerd Restaurant in het Hart van Centrum Den Haag ID: 2200 Compleet genoveerd Restaurant in het Hart van Centr Hoogwaardig recent gerenoveerd restaurant in het centrum van Den Haag in de welbekende Driehoekjes. Dit restaurant bevindt zich op een grote hoek en heeft 2 entrees waarvan een aan de Driehoekjes zijde en de ander aan de Annastraat. Deze locatie is vanaf casco volledig omgebouwd naar een volwaardig restaurant met alles erop en eraan. Er is hier nie Den Haag, ZH INV/GW: € 149.000     Huur: € 3.550 /mnd.
 • Ondernemers(paar) gezocht voor toplocatie Noordoost-Brabant. Ondernemers(paar) gezocht voor toplocatie Noordoost-Brabant. In één van de steden in Noordoost-Brabant zijn wij op zoek naar (een) ondernemer(s) of een ondernemers(echt)paar die deze zaak willen overnemen. Het authentieke pand op een toplocatie is onlangs geheel verbouwd en compleet nieuw opgeleverd. Een ideale locatie voor het runnen van een lunchroom met een borrelcafé en restaurantfunctie. Oss, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Handelgigant
 • Groningen croissanterie VERKOCHT Groningen croissanterie VERKOCHT Croissanterie Chez Nous in Groningen staat ter overname. De eigenaresse is na 14 jaar toen aan een nieuwe uitdaging, vandaar dat ze haar croissanterie te koop zet. Het bedrijf is gelegen tegenover een personeelsingang van het UMC, dus zeer veel traffic. Het UMC Groningen is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland met ruim 12.000 werknemers. Groningen, GR Huur: Op aanvraag
 • De Loft23 Venlo De Loft23 Venlo Prachtige restaurant in centrum Venlo | De Loft23 Klaasstraat 23 | Venlo Sinds 2017 is in het centrum van Venlo (circa 100.000 inwoners) op de 1everdieping van een voormalig bankgebouw dit prachtige fine-dining restaurant gevestigd. De indeling van dit ruim opgezette, sfeervolle bedrijf is globaal als volgt: Publieksruimte van ca. 180 m² Venlo, LB INV/GW: € 45.000     Huur: € 2.500 /mnd.
 • ID: 4200 kiosk aan de Erasmusweg ID: 4200 kiosk aan de Erasmusweg Deze kiosk is al jaren een begrip in Den haag en is gelegen aan een drukke doorgaande weg en in een woonwijk. Bij binnenkomst treft u recht de houten bar met daarnaast een klein keukentje. Rechtsachter treft u de dubbele toilettengroep. Daar tegenover is tevens een keuken aanwezig. Voor de deur is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een mooi te Den Haag, ZH INV/GW: € 135.000     Huur: € 750 /mnd.
 • Commerciële ruimte met bovenwoning Commerciële ruimte met bovenwoning Multifunctionele commerciële ruimte | Bovenwoning Straelseweg 74 | Venlo Aan een drukke in- en uitvalsweg, net buiten het levendige Venlose stadscentrum, ligt te midden van een diverse aanbod aan kleinschalige winkels, andere bedrijven en woningen deze commerciële ruimte met bovenwoning. De indeling van dit uit 1953 daterende ruime pand Venlo, LB OG: € 295.000     Huur: € 2.650 /mnd.
 • Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel Ravioli Brothers Restaurant & Boutique Hotel is gelegen aan de Herengracht 54 in 's-Gravenhage. Het bedrijf is in 2021 geheel gerestyld en geopend in de tweede helft van 2022. Het pand is gebouwd in 1901 en heeft gebruiksoppervlakte van 319 m2 een pandhoogte van 9 meter en een bebouwde oppervlakte van 121 m2 (bron vastgoeddata). De huur van dit 's-Gravenhage, ZH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 5.057 /mnd.
 • Maas en Peel
 • Restaurant 110 zitplaatsen + terrasboot 50 x te Delft Restaurant 110 zitplaatsen + terrasboot 50 x te Delft Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Restaurant met ca. 110 zitplaatsen + terrasboot 50 zitplaatsen, gelegen aan het Vrouwjuttenland 14 te 2611 LC Delft, een zeer mooie gracht, hartje centrum van Delft, nabij de bekende Markt. Restaurant voert een Mediterraanse keuken, de zaak is geopend van 17.00 uur t/m 22.00 uur, op maandag is men gesloten. Ei Leidschendam, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 3.748 /mnd.
 • Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrecht) Te koop IJsalon met aangrenzende Gastrobar in Vianen (Utrech Wie grijpt deze unieke kans! Mooie IJssalon met naastgelegen Gastrobar Wat AndeRRs in Vianen! We zijn op zoek naar mensen met passie voor de horeca! Te koop: bedrijfsexploitatie van Gelatobar Wat AndeRRs en Grastrobar Wat AndeRRs. Gelatobar Wat AndeRRs is sinds 2021 gevestigd op de Weesdijk, de Weesdijk ligt achter de Voorstraat, dit is de hoofdwin Vianen (Utrecht), UT INV/GW: € 159.000     Huur: € 3.770 /mnd.
 • TER OVERNAME Family IJmuiden op een TOP locatie gelegen TER OVERNAME Family IJmuiden op een TOP locatie gelegen TER OVERNAME Family IJmuiden In de Haven van IJmuiden is alweer een aantal jaren Lunchroom Bart gevestigd. Helaas voor Bart moest hij de zaak van de hand doen, maar daardoor kunnen wij deze prachtige locatie ombouwen naar ons succesvolle Family concept. Wellicht ben je bekend met Family, we zijn immers al met meer dan 50 locaties. Onze formule is d IJmuiden, NH INV/GW: € 179.000     Huur: Op aanvraag
Heeft u een suggestie?