Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
397 bedrijven advertenties Sorteren verfijn resultaten
 • Lunchroom Barneveld Lunchroom Barneveld Te koop: Wil jij een goed lopende lunchroom & dinerroom starten op een fantastische plek in het centrum van Barneveld dan is “De Levensgenieter” misschien wat voor jou! Midden in het centrum en tegenover de oude Catharinakerk met het kleine intieme plein heeft “De Levensgenieter” de perfecte uitstraling en locatie. Hier Barneveld, GD INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.000 /mnd.
 • VERKOCHT! VERKOCHT! Wie wordt de nieuwe stationschef van de brasserie in station Simpelveld van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij? Stationstraat 22 | Simpelveld Gelegen in de monumentale visitatiezaal van station Simpelveld biedt deze instapklare brasserie een unieke stationsrestauratie. Genieten van het prachtig uitzicht, waar op rijdagen de stoomtrein lett Simpelveld, LB INV/GW: € 54.500     Huur: € 2.350 /mnd.
 • Horerca-Spanje
 • Beleggingspand op de Markt van Terneuzen te koop aangeboden. Beleggingspand op de Markt van Terneuzen te koop aangeboden. Prachtige locatie met groot terras aan de Markt in Terneuzen ter overname. Dit object is gelegen centraal aan de Markt in Terneuzen. Terneuzen is met ca 55.000 inwoners de grootste gemeente van Zeeland. Algemeen: DIt pand huisvest nu een sfeervol grand-café en en grote bovenzaal met bar en balkon en een groot terras. Daarnaast is op de verdi Terneuzen, ZL OG: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Nieuw HCR te huur in Zeeland (Aardenburg). Nieuw HCR te huur in Zeeland (Aardenburg). NIEUW HCR in AARDENBURG zoektenthousiaste ondernemer!Algemeen en ligging:Het historische dorp Aardenburg is bijna 2000 jaar oud en vormt samen met 14 dorpskernen (w.o. Cadzand; Groede; Nieuwvliet; Breskens; Oostburg) de gemeente Sluis. Op toerisme- en recreatiegebied trekt dit deel van Zeeuws – Vlaanderen veel toeristen uit met name Nederland Aardenburg, ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Royal Food Corner | Weert Royal Food Corner | Weert Royal Food Corner | Eethuis | Lunchroom | Cafetaria Limburglaan 110 | Weert Op zichtlocatie in de wijk Groenewoud (gemeente Weert) ligt, aan de grote rotonde, dit royaal opgezet eigentijds horecabedrijf met groot terras. De indeling van zeer nette, moderne en uiterst stijlvol ingerichte horecaruimte is globaal als volgt: Publieksruimte van &plus Weert, LB INV/GW: € 89.500     Huur: € 1.350 /mnd.
 • ID 2179 Pompoen ID 2179 Pompoen In de gezellige Piet Heinstraat bieden wij deze lunchroom aan. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor een stel om de onderneming te runnen. De inrichting is licht met grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Pompoen schenkt geen alcohol maar er is een positieve beginseluitspraak met betrekking tot het schenken van alcohol. De openingstijd INV/GW: € 30.000     Huur: € 1.875 /mnd.
 • ID 4175 Restaurant in Wateringen ID 4175 Restaurant in Wateringen Als u aan komt lopen treft u voor de deur het gezellige terras met circa 30 zitplaatsen. Het terras is afgeschermd met glas en er zijn terrasverwarmers zijn aanwezig. Bij binnenkomst treft u de ruime bar en het restaurantgedeelte. Het restaurant biedt plaatst aan circa 65 personen en is sfeervol ingericht met ronde en vierkante tafels. De dubbele t Wateringen, ZH INV/GW: € 99.500     Huur: € 2.950 /mnd.
 • Horecamakelaaronline
 • ? 55.000,00 Pizzeria Shoarma Grill Restaurant Bar met afhaal/bezorg en knus pleinterras ? 55.000,00 Pizzeria Shoarma Grill Restaurant Bar met afhaal OVERNAMEPRIJS € 55.000 Turn Key afhaal/bezorg Pizzeria Shoarma Grill restaurant Bar met knus Pleinterras Montana ! Brink 13 Montana Hartje Losser leeft als nooit tevoren met veel gratis parkeergelegenheid om het hele centrum. Tussen detailhandel en horeca is op dit mooie plein "restaurant Montana" gevestigd. Deze lucratieve ond Losser, OV INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs van 1!!! Te Koop Wokkie Wok in Barendrecht. 2 bedrijven voor de prijs Ter overname Wokkie Wok in Barendrecht! Wokkie Wok is een gecombineerd bedrijf van Wok/ Chinees en een Cafetaria. Het restaurant/ Cafetaria is gelegen in het kloppend hart van Carnisselande in de wijk “Havenkwartier”. Wokkie Wok is gelegen aan de Platehaven in Barendrecht, in de directe omgeving zijn meerdere horecazaken gevestigd en op Barendrecht, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Pension in het gebergte ten zuiden van Åre- Jämtland Pension in het gebergte ten zuiden van Åre- Jämtland Een gerenommeerd pension in Vallbo in de bergen ten zuiden van Åre is nu te koop, zie www.vallbo.nu. Het pension ligt cirka 35 km ten zuiden van Åre och cirka 10 km van Vålådalen, waar de weg ophoudt aan de voet van het gebergte. De huidige eigenaren hebben tijdens de 25 jaar in Per-Olsgården, zoals het pension heet, tevens een tehuis bedreven voor Undersåker OG: € 600.000
 • Pizza afhaal,- en bezorg restaurant te Noordwijk Pizza afhaal,- en bezorg restaurant te Noordwijk Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Pizza afhaal,- en bezorg restaurant te Noordwijk aan Zee. Top locatie, in DE winkelstraat, nabij strand / boulevard. Het Pizza restaurant is open van 16.00 uur t/m 22.00 uur. Vrijdag + Zaterdag open tot 24.00 uur, maandag gesloten. Menu nog uit te breiden met Pasta's, Spareribs, Hamburgers. Jonge exploitatie, Leidschendam, ZH INV/GW: € 55.000     Huur: € 1.750 /mnd.
 • Onroerend Goed Hotel-Horeca te koop in Valkenburg, Limburg Onroerend Goed Hotel-Horeca te koop in Valkenburg, Limburg Het Onroerend Goed aan het Grendelplein 19-19a en 19b wordt te koop aan geboden. Sinds vele jaren zit op dit adres en zeer bekende en geliefde plein Hotel Limburgia. Dit hotel herbergt 17 kamers met eventueel uitbreiding mogelijkheden naar 20. Naast het hotel zit in hetzelfde pand een winkel c.q. horeca ruimte welke tevens tot het onroerend goed be Valkenburg, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Horerca-Spanje
 • Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Restaurant op hoek met topterras in Hilversum Op een druk punt in Hilversum ligt dit restaurant op een hoek. Het heeft een terras rondom en bied de gast veel kijkplezier, terras eventueel nog uit te breiden. Pand heeft een lage huur voor deze locatie. Huidige ondernemer draait ? 400.000 per jaar en er zit zeker nog rek in. Echt een pand waar heel veel winst valt te behalen. Hilversum, UT INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.600 /mnd.
 • ID 2174 Eetablissement Slootweg ID 2174 Eetablissement Slootweg Op een TOP locatie gelegen lunchroom/ cafetaria, te midden van kantoren, ministeries, en op een steenworp afstand van de tijdelijke 2e kamer. Gelegen in de wijk Bezuidenhout waar veel gezinnen en tweeverdieners wonen. Kortom een unieke kans voor een ondernemer of concept in fastfood, of een afhaal -en bezorgfunctie. De zaak biedt momenteel plaats a Den Haag, ZH INV/GW: € 65.000     Huur: € 1.800 /mnd.
 • ID: 2177 Horeca object aan de Zoutmanstraat ID: 2177 Horeca object aan de Zoutmanstraat In het populaire Zeeheldenkwartier, vlakbij het Prins Hendrikplein is dit object gevestigd. De Zoutmanstraat wordt opgeknapt tot een toegankelijke straat met brede stoepen met mogelijkheden tot het vestigen van een terras. Door de nieuwe horeca invullingen die de afgelopen jaren zijn gevestigd aan deze zijde van de Zoutmanstraat is de populariteit Den Haag, ZH INV/GW: € 19.500     Huur: € 1.550 /mnd.
Heeft u een suggestie?