Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

BIKZ bezorg restaurants Hengelo (O) zoekt ondernemers, koks, bezorgers

Pandcode: 1968
Omzet indicatie: Op aanvraag
  De BIKZ formule

In samenwerking met BIKZ kunnen startende kok-ondernemers met minimale investering een eigen bezorgrestaurant starten.

BIKZ faciliteert alle benodigde keukenapparatuur en keukenruimte, een bestelwebsite, bezorgtransportmiddelen en bezorgers waar de koks gebruik van kunnen maken.
Door de all-in formule wordt de bezorgrestauranthouder ontzorgd van randzaken bij het runnen van een eigen bezorgrestaurant, waardoor de kok-ondernemer zijn focus volledig kan leggen op de bereiding van de mooiste menu’s.
Door samen te werken met de diverse concepten van de gezamenlijke keukens vanuit een distributiepunt is het mogelijk om bestellingen van de diverse keukens in een bestelling samen te voegen en tegelijk te bezorgen bij de klant.    Werken bij BIKZ Als keukenmedewerker ben je lid van een gepassioneerd team, die de lekkerste gerechten op tafel wil zetten. Je leert de kneepjes van het vak van professionals, en hebt veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf tot wellicht het runnen van een eigen bezorgrestaurant. Als bezorger van BIKZ maak je gebruik van snelle vervoersmiddelen waaronder onze BIKZBEES, hierin kun je droog en warm en met een grote glimlach bij onze klanten aankomen. ook maak je gebruik van de snelle electrische fietsen en mits een rijbewijs van onze auto's.
De BIKZ floormanager is verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt binnen het bedrijf, van planning tot en met het aansturen van de verschillende teams alsmede de eindcontrole en communicatie met de klanten.

 

Voordelen BIKZ - consument De combinatie van menu's uit verschillende restaurants in een bezorging.
Bikz is gespecialiseerd in bezorgen van food en heeft een zeer korte bezorgtijd, waardoor de kwaliteit van de producten hoogwaardig blijft.
Warme producten komen warm aan en koude producten komen koud aan. Bestellen we vandaag bij de cafetaria, de pizzeria of bij de bistro? Bij BIKZ kan het gewoon allemaal in een keer!

Voordelen BIKZ - partners
Een BIKZ-partner is een zelfstandige ondernemer die met minimale investering gebruik maakt van alle faciliteiten die BIKZ aanbiedt. Bij BIKZ ben je vooral bezig met hetgeen waar jouw passie ligt, namelijk het bereiden van lekker eten. Wij faciliteren het complete verhaal van jouw keuken tot website en alles wat je nodig hebt om een succesvol bezorgrestaurant te runnen. BIKZ neemt zelfs de totale bezorging uit handen.
In samenwerking met BIKZ zijn de risico's erg klein.
Je werkt samen met BIKZ foodcollega's die net als jou de passie hebben om de mooiste gerechten te bereiden, waarmee alles samenkomt en krachten gebundeld worden.   De eerste keukens De professionele keukens zijn in samenwerking met de firma Gro-tech bedrijfskeukentechniek gerealiseerd.
De keukens zijn puur ingericht voor bezorging en hierbij is rekening gehouden met de meest efficiënte routing om als een team met de diverse restaurants optimaal te kunnen renderen.
  Inroductie keukens:

PUNTO PIZZA - BISTRO BOB - CAFETARIO - DONNY LOCO

 

 BIKZ-Partners

Alle voorbereidingen voor de te openen bezorgrestaurants zijn in volle gang en de eerste gesprekken met kandidaten zijn begonnen.

Wil jij graag je eigen bezorgrestaurant als exclusieve partner van BIKZ starten in Hengelo?

Of ben jij een van onze

BIKZ-BEEBOYS of BIKZ-BEEGIRLS !?

Neem dan snel contact met ons op en 

klik hier


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

BIKZ bezorg restaurants Hengelo (O) zoekt ondernemers, koks, bezorgers OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?