Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Hijken Nieuw eetcafe ter overname

Pandcode: 1972
Woonruimte aanwezig: Ja
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 60
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Eetcafe De Dorpskern

Oranjekanaal ZZ 21

9415 PR Hijken

Ter overname is de exploitatie van eetcafe De Dorpskern in Hijken. Hijken is een esdorp in de gemeente Midden-Drenthe, in de Nederlandse provincie Drenthe. Het kende in 2022 circa 700 inwoners. Hijken ligt dicht bij Oranje en Beilen.In Hijken zijn veel oude boerderijen te vinden, maar heeft ook bescheiden nieuwbouw. Het dorp is gelegen aan het bekende Oranjekanaal.

Het pand is gelegen aan het Oranjekanaal met een ruim mooi terras, waar de vele fietsers en wandelaars met goed weer graag gebruik van maken, Hijken ligt in een gebied waar jaarlijks duizenden toeristen verblijven. In de directe omgeving van het dorp zijn ook diverse campings gevestigd. De Dorpskern is een vertrekpunt voor veel wandelaars en fietsers en onderdeel van routes langs het bedrijf. Campinggasten eten er graag een hapje of halen er eten op.

De Dorpskern hoeft het niet alleen van het toerisma te hebben. Het bedrijf is ook een belangrijk onderdeel van de samenleving. Vanuit de omgeving hebben al veel mensen hun feestje gevierd bij De Dorpskern. 

Het bedrijf bestaat uit het cafe van 60 m2 met een grote bar, het zaaltje van 50 m2 is eventueel bij het cafe te betrekken. De toiletgroep is van zowel het cafe als het zaaltje vrij te bereiken. Naast het cafe is de kleine slijterij van 11 m2 vanuit buiten alswel binnen  te bereiken. De eenvoudige keuken beslaat een oppervlakte van 20 m2, er naast een ruime opslag van 10 m2.

Verder op het terrein staat een garage met een verdieping die als opslag wordt gebruikt, opslagruimte is er dus voldoende. Op het eigen terrein zijn er circa 20 parkeerplaatsen en voor het pand is het fraaie ruime terras gelegen.

De huidige exploitanten hebben toendertijd er voor gekozen om niet boven het bedrijf te gaan wonen. Het is echter wel mogelijk voor de nieuwe exploitanten om de bovenwoning te betrekken.

Ten aanzien van speelautomaten, bier en andere leveranciers zijn er geen verplichtingen. 

Wanneer er interesse is hoor ik het graag.

Henk Hosper

friesland@eigenhorecamakelaar.nl

tel. / app. 0683211647


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Hijken Nieuw eetcafe ter overname INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?