Horeca Nieuws

Restaurant te koop centrum Haarlem

Restaurant te koop centrum Haarlem

04-11-2017

Ter overname aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: een keurig ingericht afhaal-/bezorgrestaurant met een Aziatische keuken.

Deze zaak is centraal gelegen in het centrum van Haarlem tegenover het Gemeentehuis met in de directe omgeving diverse winkels, horecabedrijven en op ca.100 mtr. afstand de parkeergarage Raaks.

Dit afhaal-/bezorgrestaurant heeft in twee jaar tijd een uitstekende naam opgebouwd, maar in verband met verhuizing naar het buitenland is de ondernemer op zoek naar een overname kandidaat.

Dankzij de voorpui over de volle breedte van de zaak is er veel lichtinval. 
De zaak bestaat uit een gering aantal (6) zit-/wachtplaatsen en een bestel- c.q. uitgiftebalie. Achter de bestelbalie bevindt zich de complete/professionele keuken, spoelkeuken, opslag en toiletruimte.
Het afzuigsysteem is twee jaar geleden geheel vernieuwd en voldoet aan de gestelde eisen.
Het terras heeft de mogelijkheid voor z'n 8 á 10 zitplaatsen.

De vraagprijs voor overname inventaris/goodwill bedraagt € 37.500,--.
Huur bedraagt momenteel € 1.378,-- per maand.
Huur waarborgsom bedraagt 3 x de maandhuur.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen tel. 0630230414 of per e-mail: info@horecawinkelmakelaars.nl. https://www.horecawinkelmakelaars.nl/te-koop-afhaal-bezorgrestaurant-in-centrum-haarlem-97640.html?catid=1 

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant(en) en het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.< terug naar overzicht

Heeft u een suggestie?