Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1598 IJs en Zo

Ligging: Centrum Wassenaar
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 47m²
Aantal zitplaatsen terras: 24
Omzet indicatie: Op aanvraag
Deze ijssalon bevind zich op een mooie hoek locatie met veel front, op een plein in het centrum van Wassenaar.. Het ijs wordt zelf gemaakt volgens een uniek concept en het is mogelijk voor de nieuwe exploitant om dit voort te zetten. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen concept te starten. Naast de verkoop van ijs kunt u denken aan bijvoorbeeld koffie met gebak, bonbons, kleine ontbijt- en lunchgerechten etc. Er is zonnig een terras voor de deur aan de gezellige Langstraat.

De zaak is nieuw gebouwd in 2022, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. De apparatuur is zeer compleet en zo goed als nieuw, met de fraaie ijsvitrine over de gehele breedte van de zaak als echte eye catcher. Verder is er een softijsmachine, inloopvriezer, koelkast, airconditioning etc. Kortom de zaak is startklaar, alleen de deur openen en u kunt draaien!

De winkel is gelegen in het hart van het kernwinkelgebied van Wassenaar aan een zeer gezellig plein en op loopafstand van Duinrell. Verder bevinden zich in de Langstraat een diversiteit aan winkels en winkelketens zoals, Vodafone, Holland & Barret, Ekoplaza, Blokker, Etos, Hema etc. Kijk voor een impressie van de straat op www.winkelsinwassenaar.nl

De afgelopen jaren is er voor het centrum van Wassenaar een Beeldkwaliteitsplan ontwikkeld en het winkelgebied wordt de komende jaren heringericht. Zo blijft het een aantrekkelijk winkelgebied met hoogwaardige horeca, uitstekende (gratis) parkeervoorzieningen, goede bereikbaarheid en leuke winkels.

Wassenaar heeft ongeveer 27.000 inwoners en een groot verzorgingsgebied. In de zomer trekt gemeente Wassenaar circa 700.000 toeristen, waarvan er vele de weg naar de IJssalon weten te vinden.

Dit is een uitstekende kans voor een ondernemer of ondernemerspaar om een ijssalon met terras te beginnen op een prima locatie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen via info@vds-horeca.nl of op 070- 330 66 87
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 2.150 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1598 IJs en Zo INV/GW: Op aanvraag Huur: € 2.150 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?