troostwijk
  Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID 2099 Een ideale plek voor een succesvolle onderneming:

Pandcode: 2099
Bedrijfsnaam: Roseval
Ligging: een licht hoekpand, met een ruim terras en een constante stroom voorbijgangers.
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Oppervlakte totaal: 90 m²
Opvallende kenmerken: groot zonnig terras
Website bedrijf: https://www.vds-horeca.nl/object/roseval/2099/
Deze onderneming is dit jaar volledig verbouwd en voorzien van nieuwe apparatuur.Er zijn kosten nog moeite gespaard om van deze horeca locatie een prachtige zaak te maken. Deze locatie is geschikt voor zowel overdag als in de avond, alles is aanwezig om er een dagzaak of een restaurant van te maken. Met de inrichting is hier rekening mee gehouden, overdag als in de avond is de sfeer zeer aangenaam.

De keuken is van alle gemakken voorzien, alle apparatuur is in 2020 aangeschaft. De moderne bar is voorzien van de nieuwste apparatuur. Er is goed nagedacht over de inrichting/routing en bedrijfsvoering voor de dag en de avond.Deze locatie heeft een vergunning categorie 1, dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 07.00uur tot 23.00uur geopend mag zijn. En er is een vergunning voor het schenken van alcohol, dit houdt in dat er 2 toiletten aanwezig zijn. Ook deze toiletten zijn geheel vernieuwd.

Zonnig van binnen en van buiten, met een groot terras. Het pand van Roseval ligt op een hoek in de Wagenstraat en is licht, met aan beide zijden grote ramen en zomerse luifels. De sfeer binnen is stijlvol en huiselijk warm. De ruimte is slim en praktisch ingedeeld met een open bar en 34 zitplaatsen.

Het plein voor het pand heeft de perfecte combinatie voor een ijzersterk terras: het is groot met 120 zitplaatsen, het plein ligt op het zuiden, dus vol in de zon. Vanaf 8 uur in de ochtend tot in de avond kun je van de zon genieten.Bovendien is het plein kort geleden opnieuw aangelegd, waardoor het nu een gezellige sfeer heeft met meer groen. Het terras ligt goed in het zicht op de drukke loop- en fietsroute van Hollands Spoor naar het centrum.
INV/GW: € 89.000
Huur: € 1.400 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID 2099 Een ideale plek voor een succesvolle onderneming: INV/GW: € 89.000 Huur: € 1.400 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?