Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade

Pandcode: 2165
Bedrijfsnaam: Restaurant Setare
Ligging: Aan de Bierkade, tussen het Hollands Spoor en het centrum
Woonruimte aanwezig: Nee
Souterrain aanwezig: Nee
Oppervlakte totaal: 94 m²
Website bedrijf: https://www.vds-horeca.nl/object/restaurant-aan-de-bierkade/2165/
Dit object aan de Bierkade heeft een groot terras in de zon aan het water. De keuken is compleet en goed onderhouden. Via de zijingang kunnen goederen aangeleverd worden, daarnaast is deze ingang ideaal voor het bezorgen en afhalen.

Dit object heeft een groot terras aan de kade met ongeveer 40 zitplaatsen, aan de gevel kunnen nog eens 6 zitplaatsen worden gerealiseerd. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid voor het plaatsen van een terras bak op een van de parkeerplaatsen voor de onderneming.

De Bierkade is ingesloten tussen twee hoofdwegen van het Hollands Spoor naar het centrum van Den Haag. De ene route is de wandelroute, de andere de route waar de trams langs rijden.

De Bierkade en omgeving worden herzien door de Gemeente Den Haag. Al deze investeringen hebben tot gevolg dat de buurt een grote ontwikkeling doormaakt, waarbij horeca een belangrijke spil is. Het onlangs geopende Amare is op nog geen 10 minuten loopafstand.

In het rijtje zitten verschillende restaurants, een hostel en om de hoek een hotel. Het bekende Amare heeft onlangs zijn deuren geopend en is op nog geen tien minuten loopafstand gevestigd, zo ook het Pathé.

Een nieuwe ondernemer kan de deuren openen 7 dagen in de week van ‘s ochtends 07.00uur tot ‘s avonds laat. Er is een vergunning categorie 2 afgegeven.

Vraagprijs inventaris/goodwill: € 100.000,00
INV/GW: € 100.000
Huur: € 1.960 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID 2165 Restaurant aan de Bierkade INV/GW: € 100.000 Huur: € 1.960 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?