< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID:3027 Café/restaurant met woonruimtes en vastgoed in Pijnacker-Nootdorp te koop

Geschikt als beleggingspand: Ja
Personeel overname verplichtingen: Ja
Dit mooie horeca object heeft een zeer fraaie ligging in het centrum van één van de snelst groeiende gemeentes in Nederland; Pijnacker-Nootdorp. Door de centrale ligging, brede gevel en gezien het feit dat dit pand ligt aan een drukke doorgaande route is de attentiewaarde zeer goed te noemen. Tegenover het horeca object is het winkelcentrum "de Ackershof" gevestigd met voldoende parkeergelegenheid en goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Het object bestaat uit een café/restaurant met meerdere horeca ruimtes en 2 gezellige terrassen. Verder is er een verhuurde woning op de bovengelegen etage en er worden ook studenten kamers verhuurd. Op dit moment wordt de horeca succesvol door de pandeigenaren zelf geëxploiteerd maar er is zeker nog potentie om de omzet uit te breiden door er bijvoorbeeld een hotel functie aan toe te voegen of door de zalen meer te benutten voor feesten en partijen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met VDS Horecamakelaar 070 3306687 of via
info@vds-horeca.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID:3027 Café/restaurant met woonruimtes en vastgoed in Pijnacker-Nootdorp te koop OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?