Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4220 Restaurant Impio

Ligging: Centrum Den Haag
Begane grond - opp: 53m²
Aantal zitplaatsen: 24
Aantal zitplaatsen terras: 24
Oppervlakte totaal: 53 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
In 2020 onderging dit restaurant een complete transformatie en werd met liefde en aandacht volledig gerenoveerd. Het resultaat? Een moderne zaak die de gezelligheid van Den Haag perfect weet te vangen.

Binnen waan je je in een knus huiskamerrestaurant, met ruimte voor circa 24 gasten om te genieten van een heerlijk diner of een gezellige borrel. En bij mooi weer nodigt het uitnodigende terras je uit om te ontspannen in dit gezellige Haagse straatje. Met eveneens ruimte voor 24 personen, is dit terras de perfecte plek om te genieten van zwoele zomeravonden. De terrasvergunning laat openingstijden toe tot 01:00 uur, 7 dagen in de week!!!

De keuken, het kloppend hart van elke horecazaak, is praktisch ingedeeld met alle toebehoren. Er is een professionele afzuiging aanwezig en een vetput. Tevens is er een 2 kamer appartement aanwezig met een eigen opgang.

Kijk voor meer sfeerimpressies op www.impio.nl

Ben jij klaar om het stokje over te nemen van dit charmante en knusse restaurant in het centrum van Den Haag. Neem dan snel contact op. Christiaan Spoel info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.
INV/GW: € 50.000
Huur: € 2.065 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4220 Restaurant Impio INV/GW: € 50.000 Huur: € 2.065 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?