Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Lunchroom Atlantic

Pandcode: 15782
Aantal zitplaatsen: 38
Aantal zitplaatsen terras: 8
Oppervlakte totaal: 9 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Lunchroom Atlantic is gelegen in het Scheepvaartkwartier, dit romantische stukje van de stad kent een beschermd stadsgezicht met statige herenhuizen aan klassieke lanen die doen denken aan het rijke scheepvaartverleden van Rotterdam. Eén van de mooiste plekjes is de Veerhaven, waar historische zeilschepen zachtjes op het water deinen. Een trekpleister voor dagjesmens en toeristen die Rotterdam willen leren kennen, maar ook de zakenman die hier één van de terrassen bezoekt of komt voor de betere lunch. Daarbij buurt kent de buurt meerdere sfeervolle horecabedrijven en bevindt zich in de nabijheid het gerestaureerde pakhuizencomplex op het Westelijk Handelsterrein.

Lunchroom Atlantic is gevestigd in Het Atlantic Huis een pand dat werd gebouwd in de periode 1928-1930, in art-decostijl. Het werd ontworpen door architect P.G. Buskens. Het gebouw is bijzonder omdat het een van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland was.
Sinds 2012 voert exploitante Lunchroom Atlantic, naast de bezorging van lunches aan de in de nabijheid gelegen bedrijven kan je hier ook terecht voor de snelle lunch en een koffieafspraak met een fantastische espresso en of cappuccino. Om persoonlijke reden heeft exploitante nu besloten de exploitatie te willen verkopen.
Heeft u interesse, of wilt u een bezichtiging neem dan contact met ons op!
INV/GW: € 110.000
Huur: € 2.735 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Lunchroom Atlantic INV/GW: € 110.000 Huur: € 2.735 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?