Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten

Lunchroom, Catering en Bezorgbedrijf Bij Hento

Pandcode: 14779
Aantal zitplaatsen: 40
Aantal zitplaatsen terras: 20
Oppervlakte totaal: 15 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja
Vanwege leeftijd en het ontbreken van een opvolger heeft eigenaar besloten deze gezellige lunchroom met catering en bezorgservice in de verkoop aan te willen bieden. De ruimte leent zich ook uitstekend als productiekeuken en of dark kitchen. Deze lunchroom met drankvergunning heeft een sterke sociale functie in de buurt, van het kopje koffie met krant in de morgen tot een gezellig diner in de avond, het is allemaal mogelijk in Bij Hento. Bekend staat Bij Hento als cateringbedrijf voor de verzorging van bedrijfslunches, bedrijfsevenementen en levering van diverse producten aan zowel zakelijke, gemeentelijke en particuliere afnemers.
Door zijn grote professionele keuken met voldoende opslagruimte en centrale ligging biedt dit bedrijf dit bedrijf vele mogelijkheden, niet alleen als lunchroom of restaurant maar ook als dark kitchen of als uitvalsbasis voor bezorgservices.
Naast onmiddellijke verkoop van goodwill/inventaris staat ondernemer tevens open om deze locatie in een pachtconstructie met optie tot koop aan te bieden. Bij serieuze interesse en geschiktheid kunnen deze details nader worden besproken.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 2.000 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Lunchroom, Catering en Bezorgbedrijf Bij Hento INV/GW: Op aanvraag Huur: € 2.000 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?