Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Restaurant de Schelde inclusief bijbehorend vastgoed

Pandcode: 21347
Woonruimte aanwezig: Ja
Eigen voordeur: Ja
Oppervlakte eigen woonruimte: 403 m²
Toelichting eigen woonruimte: Betreft een bedrijfswoning op de begane grond en eerste verdieping m¹
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 66
Oppervlakte totaal: 70 m²
Algemene informatie.
Restaurant De Schelde gevestigd in Colijnsplaat op het eiland Noord-Beveland. Als je over de Zeelandbrug richting Goes rijdt zie Colijnsplaat aan de rechterkantkant liggen. Colijnsplaat is een drukke toeristenplaats direct aan de Oosterschelde. De sfeervolle hoofdstraat met diverse winkeltjes is voorzien van alle gemakken voor de toerist. Wanneer je op de hoofdstraat rijdt dan zie direct Restaurant de Schelde.

Het restaurant ligt direct bij de grote jachthaven van Colijnsplaat aan de Oosterschelde.
Het havenplein is recentelijk gerenoveerd, heeft een prachtige ?binnenhaven? waarop Restaurant de Schelde een mooi ruim terras in het water! Tevens is er een grote parkeerplaats op 50 meter loopafstand van het restaurant.

Het restaurant ligt aan de Havenstraat 9
De entree bevindt zich aan de havenzijde. Via de entree komt men eerst in het zgn. café deel met een bar, toegang tot de toiletten en het restaurant deel. Via de bar is de keuken en de berging te bereiken. Achter de bar is ook een toegang tot een berging. In het cafédeel bevindt zich ook een trapopgang naar de eerste verdieping. Het bedrijf heeft in het verleden ook een hotelfunctie gehad.
Het pand bestaat oorspronkelijk uit 2 panden welke zijn samengevoegd tot een pand. De ingang van de woning is aan de dijkzijde en de entree van het restaurant bevindt zich aan de havenzijde.

Het woonhuis bevindt zich op de begane grond met een eigen entree aan de Havenstraat nr. 7. In de hal bevindt de woonkamer zich aan de linkerzijde een trapopgang naar de verdieping met slaapkamers, toilet en berging. Het pand kent 5 slaapkamers, waarvan 2 boven het woonhuis en 3 boven het restaurant

Energielabel van het pand is A+.

De toekomst in Colijnsplaat
De te verwachten groei van het toerisme en de grootte van het object biedt vele kansen voor de toekomst. Denk hierbij aan de terrassen, mogelijkheid voor een verblijfsaccommodatie en ruime indeling van het bedrijf. Kortom een regio met vele mogelijkheden.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Restaurant de Schelde inclusief bijbehorend vastgoed OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?