< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Supermarkt koel en vriesmeubelen van Safecold Beveiligingstechniek B.V.

Supermarkt koel en vriesmeubelen van  Safecold Beveiligingstechniek B.V.
  • Supermarkt koel en vriesmeubelen van  Safecold Beveiligingstechniek B.V.
  • Supermarkt koel en vriesmeubelen van  Safecold Beveiligingstechniek B.V.
  • Supermarkt koel en vriesmeubelen van  Safecold Beveiligingstechniek B.V.
Staat: Nieuw in verpakking
Bouwjaar: 2019
Levering: ophalen & verzending mogelijk
Safecold Koeltechniek is een full service winkelinrichter met alle mogelijkheden voor koeling, vriezen , airconditioning en luchtbehandeling, sinds 2000 aktief en een eigen koelmeubelfabriek met vele modellen.Plaat koeling, geforceerde koeling, wandkoelmeubelen voor vlees, vis, agf groente en fruit, delicatessen, rauwkost, horeca, traiteur , kaas , bakkerij etc.
Safecold Koeltechniek En Vriestechniek levert maatmeubelen voor konfektie prijzen, vraag vrijblijvend offerte,zie ook onze website.Koeltoonbanken, wandkoelmeubelen, diepvrieseiland, koelkast, vrieskast, koelwerkbanken, diepvrieswerkbanken, rauwkostkoeltoonbanken, airconditioners, eigen technische dienst, degelijke garantie en nazorg ook in belgie.
Door ons brede assortiment hebben we voor elk koelprobleem de juiste oplossing. U kunt bovendien vertrouwen op de hoge kwaliteitseisen die wij aan de door ons geleverde producten stellen.


Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en/of vriesinstallatie, die uw producten op de juiste temperatuur houden. Natuurlijk tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengd de levensduur van uw koelapparatuur en koelinstallaties.
Wij sluiten graag een onderhoudscontract met u af, waarmee niet alleen de levensduur van uw koelinstallatie wordt verlengd, maar ook de probleemloze werking ervan. Wij kennen diverse Service Level Agreements.
Tijdens kantooruren staat een goed geoutilleerd call-center gereed om uw storingsmelding aan te nemen en te verwerken in een modern geautomatiseerd planningsprogramma. Dit systeem staat continue in verbinding met onze landelijk verspreide servicemonteurs. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan wij voor u klaar.


Wandkoelmeubelen uitsluitend nieuwe modellen uit eigen fabriek, compleet geplaatst en aangesloten.

prijs op aanvraag. www.safecold.nl info@safecold.nl

Nu (alleen verkrijgbaar) bij ons voor heel benelux.

Vrijblijvend offerte aanvragen. tel +310756871051

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Supermarkt koel en vriesmeubelen van Safecold Beveiligingstechniek B.V. N.O.T.K.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?