Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976

Pandcode: 21463
Aantal zitplaatsen: 70
Aantal zitplaatsen terras: 24
Oppervlakte totaal: 60 m²
De eigenaar van Il Pomodoro exploiteert sinds 1976 dit fraaie Italiaanse Restaurant , gelegen in de Herenstraat 135 te Voorburg. Het pand is rond 1800 gebouwd en kent hierdoor een karakteristieke uitstraling. De Herenstraat is een historische straat gelegen in het centrum van Voorburg, een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De Herenstraat staat bekend om zijn pittoreske uitstraling en de vele historische panden die er te vinden zijn. Aan de straat staan diverse monumentale panden, waaronder een aantal voormalige herenhuizen die in de 18e en 19e eeuw gebouwd zijn. Veel van deze panden hebben nog originele details, zoals prachtig houtsnijwerk, mooie gevels en statige entrees.

Het pand in de Herenstraat 135 heeft een bebouwde oppervlakte 160 m2 waarvan 141 m2 met een bijeenkomstfunctie. Onlangs is het restaurant verbouwd waardoor het geheel meteen gebruikt kan worden. Het interieur van Il Pomodoro kenschetst zich als warm en sfeervol met een Italiaanse touch.

Een groot voordeel van dit centraal gelegen restaurant is dat er in Leidschendam-Voorburg veel gebieden zijn waar u gratis op straat kunt parkeren of korte tijd kunt parkeren met een parkeerschijf (blauwe zones). Hierdoor kan u rustig van uw verblif genieten zonder voortdurend aan de parkeerkosten te moeten denken.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 3.500 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te Koop Il Pomodoro Ristorante Italiano sinds 1976 OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 3.500 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?