Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Te koop John's Inn Scheveningen/Den Haag

Pandcode: 22106
Aantal zitplaatsen: 80
Aantal zitplaatsen terras: 16
Oppervlakte totaal: 20 m²
Brouwerij verplichtingen: Ja
Automaat verplichtingen: Ja
Muziekovereenkomst: Ja
De John's Inn opende zijn deuren in februari 1947, sinds 2001 zwaait Yvonne Bron hier de scepter. De John's Inn staat bekend als een zeer gemoedelijk café, dit ook zeer geschikt is om als eetcafé exploiteren. Heerlijk zittend op het terras bij een kop koffie of een borrel met lekkere hapjes.
De Gentsestraat is een aantrekkelijke straat gelegen in het Belgisch Park, een prachtige wijk in Den Haag, Nederland. De straat straalt een gevoel van warmte, gezelligheid en gemeenschap uit, en staat bekend om zijn karakteristieke architectuur en levendige sfeer. Het is een gewilde woonlocatie vanwege de rustige en aangename omgeving. De Gentsestraat heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, boetiekjes en speciaalzaken. Je vindt er lokale ambachtelijke winkels, delicatessenwinkels, bloemisten en andere winkeltjes die zorgen voor een bijzondere atmosfeer Bewoners en bezoekers kunnen hier genieten van winkelen op een menselijke schaal, waar persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Naast de winkels biedt de Gentsestraat ook diverse eetgelegenheden, van gezellige cafés tot gezinsvriendelijke restaurants. Hier kun je genieten van heerlijke culinaire ervaringen, variërend van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een hapje en een drankje na een wandeling door de buurt.
Daarnaast is de Gentsestraat gunstig gelegen nabij andere voorzieningen en attracties in het Belgisch Park. Het strand van Scheveningen is op korte afstand. Alles bij elkaar biedt de John's Inn veel exploitatie mogelijkheden voor diverse doelgroepen die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben.
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 125.000
Huur: € 1.800 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Te koop John's Inn Scheveningen/Den Haag OG: Op aanvraag INV/GW: € 125.000 Huur: € 1.800 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?