Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Delicatessenwinkel lunchroom Pasta e Più. IN PRIJS VERLAAGD!

Pandcode: 22320
Aantal zitplaatsen: 12
Personeel overname verplichtingen: Ja
In Winkelcentrum Midas in het centrum van Asten vind je deze leuke locatie waar al 12 jaar Pasta e Più is gevestigd. De huidige eigenaresse biedt deze locatie te koop aan en zoekt dus opvolging voor deze goed renderende zaak. De Italiaanse delicatessenwinkel biedt ook de mogelijkheid een paar tafeltjes neer te zetten voor lunch.
De winkel heeft een mediterrane uitstraling en een open karakter, over de hele breedte kun je naar binnen en de sfeer proeven. Dankzij de centrale ligging is er veel doorloop en passanten kijken dan ook graag even binnen als er bijvoorbeeld wordt gekookt.

Bij Pasta e Più vind je o.a. Hollandse en buitenlandse kaas, vers gesneden vleeswaren, antipasti zoals tapenades, olijven etc., belegde broodjes en verse kant-en-klaar maaltijden die in de open keuken worden bereid. Daarnaast is er een breed assortiment van houdbare (Italiaanse) producten zoals wijn, olijfolie en balsamico, zoetwaren, pasta's, sauzen en kruiden, welke ook te koop zijn via de webshop. Er worden veel cadeau- en kerstpakketten verkocht en in het weekend worden kant-en-klare borrelplanken en amuses gemaakt. Het grootste gedeelte van de wanden is uitgerust met steigerhouten schappen, het middendeel van de winkel is naar eigen invulling in te richting. Nu staat er een werkbank en tafels met keramiek, maar een aantal zitplaatsen voor het nuttigen van een kop koffie of een broodje is ook te realiseren.
De open keuken is goed uitgerust (met o.a. snijmachine, inductiefornuis, professionele vaatwasser en oven, voldoende koelruimte) en voldoet ook voor grotere cateringopdrachten of bijvoorbeeld koken voor een lunchroom of koffiecorner.
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 60.000
Huur: € 2.196 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Delicatessenwinkel lunchroom Pasta e Più. IN PRIJS VERLAAGD! OG: Op aanvraag INV/GW: € 60.000 Huur: € 2.196 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?