Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden.

Pandcode: 21164
Aantal zitplaatsen: 46
Aantal zitplaatsen terras: 30
Oppervlakte totaal: 40 m²
Personeel overname verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja
Trattoria da Roberto is sinds juni 2018 gevestigd in de pittoreske oude synagoge van Veghel en serveert iedere dag een traditioneel Italiaanse 4-gangen verrassingsmenu, het "eten wat de pot schaft?. Veel gasten vertellen ons blij te zijn niet te hoeven kiezen en zich heel snel op hun gemak te voelen in onze ?huiskamer?. Er is plek voor zo'n 30 gasten beneden, de vide geeft plaats aan 16. De gemiddelde besteding per gast ligt tussen de ?80 en ?100 per persoon.
Tevens kenmerkt Trattoria da Roberto zich door een grote mate van gastvrijheid. Of dat nou de hand bij binnenkomst is, een specifieke eet wens of een handgeschreven notitie bij de kassabon het hoort allemaal bij onze gastvrijheid en dat is in vergelijking met andere restaurants een groot USP. De waardering onder de Google reviews (4,8 sterren, 250+ reviews) is voor ons dagelijks een bevestiging. Trattoria da Roberto is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Op de doordeweekse dagen komen er vaak groepen uit het Veghelse bedrijfsleven en stelletjes die een trouwdag of verjaardag hebben te vieren. Op vrijdag en zaterdag zijn er zakelijk minder gasten maar daarvoor in de plaats komen dan weer de vriendengroepen in samenstelling van 4 tot 16 personen. Trattoria da Roberto wordt gevonden door gasten vanuit het hele land. Het niet hoeven kiezen, de reviews, de mond-tot-mond reclame en de foto?s op onze sociale media geven de doorslag om te reserveren. Naast de ?normale? restaurant functie wordt Trattoria da Roberto ook afgehuurd voor een verjaardag, bruiloft, begrafenis of jubileum. Ook dan proberen wij de gasten zoveel mogelijk te verrassen en de gasten volledig de zorg van hun evenement uit handen te nemen.

Het mooiste compliment dat we tot nu toe hebben gekregen kwam van een Italiaanse gast. Hij zei ?het eten is niet alleen fantastisch maar van jullie gastvrijheid kunnen ze in Italië nog wat leren!"
OG: Op aanvraag
INV/GW: € 84.700
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Trattoria Da Roberto in Veghel ter overname aangeboden. OG: Op aanvraag INV/GW: € 84.700 Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?