66 cafetaria/snackbar advertenties Sorteer op
 • Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Den Bosch) Pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gem. Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een pracht cafetaria met hogere omzet in Rosmalen (gemeente Den Bosch). Van Nederlandse eigenaar: te koop een pracht cafetaria met hogere omzet te koop in Rosmalen (gemeente Den Bosch) aan doorgaande weg door centrum richting woonwijk de Groote Wielen. De zaak heeft een nog steeds stijgende omzet. 28 apr '17 Rosmalen, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 1.830 /mnd.
 • cafetaria/snackbar top locatie centrum huizen cafetaria/snackbar top locatie centrum huizen ter overname aangeboden een goed draaiende snackbar in centrum van huizen , in winkelstraat met alberthein xl en vele andere zaken, drukste straat in de centrum met enorm veel passanten elke dag. de zaak is compleet nieuw ingericht en ziet er zeer mooi uit, met alle benodigde apparatuur, nieuwe perfecta bakwand etc de winkelruimte is ong 50 m groot 24 apr '17 Huizen, NH INV/GW: € 99.500     Huur: € 1.288 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Te koop; Cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, cafetaria/snackbar in Egmond Binnen NH Deze snackbar/cafetaria is de enige in de plaats Egmond-Binnen. Egmond-Binnen telt ca. 3000 inwoners en in de zomermaanden bezoeken vele toeristen deze plaats. De huidige exploitanten willen elders in het land iets anders gaan doen. Alle apparatuur is van de h Egmond-Binnen, NH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.000 /mnd.
 • Cafetaria/Snackbar in de wijk Stratum te Eindhoven Cafetaria/Snackbar in de wijk Stratum te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria/Snackbar gelegen in de wijk Stratum te Eindhoven. Deze zaak bestaat al reeds vele jaren en is gespecialiseerd in frites, snacks en wok to go gerechten. Er wordt er leuke omzet van ca. € 190.000,-- per jaar gedraaid en mede dankzij de bezorgingen is deze nog steeds stijgende. Bezorgen vana 16 dec '16 Eindhoven, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhoven Cafetaria te koop met hoge omzet in uitgaanscentrum Eindhove Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum Eindhoven Dit zeer fraai en compleet ingerichte cafetaria is gelegen op een toplocatie in het centrum van Eindhoven op de rand van het uitgaansgebied. De zaak is compleet en volledig ingericht met op de begane grond 24 zitplaatsen en in de Eindhoven, NB INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 4.000 /mnd.
  In prijs verlaagd!
 • Cafetaria/snackbar te koop in dorpskern; zowel pand als inventaris. Mooi pand en jonge inventaris te koop; dit bedrijf is instapklaar. Cafetaria/snackbar te koop in dorpskern; zowel pand als inve Algemeen/Locatie:Instapklaar cafetaria/snackbar te koop (zowel pand als inventaris) in dorpskern van Sluiskil. Mooi pand en jonge inventaris. Dit bedrijf vervult een centrumfunctie direct naast de supermarkt en horeca. Buiten deze cafetaria geen soortgelijke horeca (snackbar, pizzeria, shoarma of broodjeszaak) in dit bedrijvige dorp.Indeling (V.V.O 28 nov '16 Sluiskil, ZL OG: € 149.000     INV/GW: € 44.500     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria Friesland GEZOCHT Cafetaria Friesland GEZOCHT Met spoed gevraagd in Friesland snackbars/cafetaria's. Bent u er aan toe om uw bedrijf te verkopen in de regio Friesland/Groningen, dan is dit uw kans.Vele zoekers zijn wij op zoek naar uw bedrijf grijp die kans nu aan en neem contact op met uw Eigen Horeca Makelaar.Dan komen wij vandaag nog voor u in actie. Friesland, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Cafetaria in toeristisch gebied ten Noorden van Venlo - Limburg Cafetaria in toeristisch gebied ten Noorden van Venlo - Limb Schitterend cafetaria met eigen terras en groot eigen parkeerterrein.De inventaris is zeer compleet, super onderhouden en biedt legio mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden. De huidige exploitant is tot 20.00 uur geopend. Het verruimen van de openingstijden is vergunningstechnisch toegestaan. Gelegen aan N271 en in de nabijheid van natu 05 mei '17 Lomm, LB OG: Op aanvraag     INV/GW: € 74.500     Huur: € 550 /mnd.
 • *** Vlaamse Frietzaak ***  Amsterdam *** Vlaamse Frietzaak *** Amsterdam *** Vlaamse Frietzaak *** Amsterdam-Watergraafsmeer In de omgeving van het Amstelstation, in een grote woonbuurt, is deze Lunchroom- Frietzaak gelegen. Het is een vrij nieuw bedrijf en de omzet heeft een potentie van zeker € 200.000.== per jaar. Er behoeft geen personeel te worden overgenomen en er zijn ook geen andere verplichtingen. De ruimte is 28 apr '17 HOOFDDORP, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Jarenlang gekend Eethuis / Frituur / Cafetaria Jarenlang gekend Eethuis / Frituur / Cafetaria Ter overname: Vastgoed + exploitatie € 260.000,- Gelegen te Turnhout (B)Jarenlang gekend eethuis-frituur-cafetaria in volle activiteit, in een dynamische straat, vlakbij het station en bushaltes.Verbruikzaal met 30 zitplaatsen en toog voor afhaal.Uitbating sinds 1960 als eenmanszaak.Geen verplichtingen tegenover brouwerij of personeel.Woning, Turnhout (B) OG: € 260.000     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • TE KOOP CAFETARIA EINDHOVEN TE KOOP CAFETARIA EINDHOVEN Gelegen aan een drukke doorgaande weg in een gewilde wijk van Eindhoven staat deze goedlopende cafetaria met hoge omzet ( 600.000,- ) en bovenwoning te koop. Aangeboden wordt exploitatie en vastgoed. Al tientallen jaren staat deze modern ingerichte cafetaria zeer goed bekent in de regio. Al deze jaren met dezelfde eigenaar die na deze lange tijd to 17 apr '17 Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag
 • Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Cafetaria & Sushi aan het Gerretsonplein te Eindhoven Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: een perfect ingerichte cafetaria aan het Gerretsonplein te Eindhoven, direct naast een Jumbo supermarkt gelegen. Deze zaak bestaat 2 jaar, maar door privéomstandigheden komt deze zaak te koop. Momenteel wordt er leuke omzet gedraaid en deze is nog steeds stijgende. Er is een afhaal- en eetgedeelte 15 dec '16 Eindhoven, NB INV/GW: € 178.000     Huur: € 1.500 /mnd.
  Financiering mogelijk!
 • Te koop: Cafetaria De Harmonie, Hertogstraat 46, Arnhem Te koop: Cafetaria De Harmonie, Hertogstraat 46, Arnhem Tegen elk aannemelijk bod. Goedlopende Cafetaria op geweldige zichtlocatie in Arnhem. Staat goed bekend bij zowel de buurt als door studenten in het onderwijs in de omgeving. Dit bedrijf heeft een horeca oppervlakte van 98 m². Parkeergelegenheid in de straat. Geen verplichting aan personeel. Deze cafetaria biedt ruimte voor ± 20 zitplaatsen. Heeft Arnhem, GD INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 750 /mnd.
 • Te Koop Cafetaria met Bovenwoning Te Koop Cafetaria met Bovenwoning Ter overname aangeboden Cafetaria met bovenwoining in Terneuzen. Ruime, nette cafetaria in grote woonbuurt met scholen in Zeeuws Vlaanderen, ruime parkeerplaats voor en rondom de zaak. Binnen 24 zitplaatsen, terras 16 zitpl., nieuwe voorgevel, nieuwe toiletgroep, ruime werkkeuken met aardappelschrap, grote binnenplaats. Goodwill + Inv. op aanvraag Terneuzen, ZL INV/GW: € 56.000     Huur: € 1.200 /mnd.
 • Te koop Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer Te koop Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden: Cafetaria / Snackbar in centrum Zoetermeer. Dit mooie en prima renderende cafetaria/snackbar is gelegen aan een druk winkelcentrum. De zaak is recentelijk verbouwd en heeft veel nieuwe apparatuur en inrichting gekregen. Deze modern ingerichte zaak heeft binnen 32 zitplaatsen en op het bij deze zaak 03 jan '17 Zoetermeer, ZH INV/GW: € 385.000     Huur: € 3.420 /mnd.
  Verkocht!