Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Horecabedrijf met B&B mogelijkheid

Pandcode: 2203
Aantal zitplaatsen: 35
Aantal zitplaatsen terras: 80
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Unieke Kans: Horecabedrijf met B&B Mogelijkheid in Gemeente Velsen!

Locatie: Dit fantastische vrijstaande pand is gelegen in het bruisende havengebied van de gemeente Velsen. Een unieke locatie met charme en karakter, perfect voor een onvergetelijke horeca-ervaring.

Beschrijving: Op de begane grond vind je een gloednieuw cafetaria, van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. Alles in dit pand is splinternieuw, klaar om gasten te verwelkomen voor heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Het ruime zonnige terras biedt een prachtig uitzicht op het water, waardoor elke maaltijd een ervaring wordt.

B&B Mogelijkheid: Droom je van het runnen van een Bed & Breakfast? De bovenverdieping biedt een geweldige kans om dit te realiseren. Met de mogelijkheid om 6 gezellige B&B kamers te creëren, is dit pand ideaal voor ondernemers die willen profiteren van de groeiende vraag naar accommodatie in dit populaire gebied.

Kenmerken: Gelegen in het bruisende havengebied van gemeente Velsen. Splinternieuw cafetaria op de begane grond. Groot zonnig terras met prachtig uitzicht op het water. Mogelijkheid tot het creëren van 6 B&B kamers op bovenverdieping. Perfect voor ondernemers met een passie voor horeca en gastvrijheid.

Unieke Kans: Dit is jouw kans om een prachtig horecabedrijf te bezitten, met de mogelijkheid om een bloeiende B&B toe te voegen, allemaal op een geweldige locatie in het havengebied van Velsen. Mis deze kans niet om jouw ondernemersdromen waar te maken!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Horecabedrijf met B&B mogelijkheid OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?