23 lunchroom advertenties Sorteer op
 • Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Lunchroom en Partyservice ?Hey daar? in Barneveld Tk, Goed lopende Lunchroom en Partyservice “Hey daar” in Barneveld.Biedt nog volop groei en uitbreidingsmogelijkheden in zowel de lunchroom als de catering. Locatie:- Gelegen in het centrum- Voldoende vrij en betaald parkeren in de directe omgeving. Object gegevens:- Het pand en inventaris verkeren in nieuw staat.- Bedrijf fungeert op d 22 jun '17 Barneveld, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Lunchroom / broodjeszaak in hartje centrum Haarlem Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden; een in naam en faam zeer goed bekend staande lunchroom/broodjeszaak in hartje centrum Haarlem. Dit sfeervol ingerichte horecazaak is gelegen in de Paarlaarsteeg te Haarlem, de beste en meest gevarieerde winkelstad van Nederland op 30 meter van een A1 locatie (Grote Markt, Grote Houtstraat, Koningss 07 mrt '17 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 950 /mnd.
 • lunchroom De Koffiepot lunchroom De Koffiepot OVERNAME PRIJS EN HUURPRIJS VERLAAGD !!!! Ter overname het zeer bekende De Koffiepot in het centrum van Dokkum. Een dagzaak met een zeer goede omzet, ideaal voor een echtpaar. De verkoopoppervlakte bedraagt circa 150 m2 binnen en er is een zeer ruim terras aanwezig ! Meer info te verkrijgen bij eigen horeca makelaar Friesland, Henk Hosper . In eers Dokkum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom Eindhoven Lunchroom Eindhoven LUNCHROOM AAN DE STATIONSWEG TE EINDHOVEN Omschrijving Deze op een A1-locatie gelegen hoogwaardige lunchroom is begin 2016 geopend en beschikt over een werkelijk schitterend interieur. Het trendy terras biedt zicht op de gezellige drukte van het Eindhovens station. In november 2016 opent “The student Hotel” met 400 kamers en diverse com Eindhoven, NB OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Lunchroom met terras, gelegen hartje centrum Delft Lunchroom met terras, gelegen hartje centrum Delft IN PRIJS VERLAAGD, Randstad Horeca Makelaardij biedt aan: Lunchroom met ruim terras, gelegen hartje centrum van Delft. Binnen circa 38 zitplaatsen + zonnig terras met ca. 40 zitplaatsen. Gevestigd aan een mooi plein, nabij de Markt en het Stadhuis te Delft. Geopend van 09.30 uur t/m 17.00 uur. maandag is men gesloten. Er is een complete inventaris 09 apr '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 159.500     Huur: € 3.050 /mnd.
 • ID:1230 Lunchroom/ brasserie ID:1230 Lunchroom/ brasserie Deze gezellige dag/avondzaak is gelegen in een chique Haagsche wijk vlakbij het centrum van Den Haag. De lunchroom is recent nog verbouwd en heeft een trendy inrichting. Bovendien is er een leuk zonnig terras aan de voorzijde van de winkel. Dit is een ideale zaak om met z’n tweetjes te runnen! Alle producten zijn huisgemaakt. De lunchroom biedt naa 07 apr '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 85.000     Huur: € 1.150 /mnd.
 • Catering & Lunchroom TeBrugge Catering & Lunchroom TeBrugge Catering & Lunchcafé “Tebrugge” is gelegen aan de A-weg, aan de westkant van het centrum van Groningen. De stad Groningen is veruit de grootste stad van Noord-Nederland en bekleedt daarmee ook een centrumfunctie voor de omgeving. Met 200.000 inwoners, waarvan er ruim 50.000 student zijn, is Groningen een echte studentenstad te noemen. Dat komt tot 28 mrt '17 Groningen, GR OG: € 289.000     INV/GW: € 22.500     Huur: € 1.500 /mnd.
 • ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft Dit goedlopende horecabedrijf is gevestigd direct naast de hoofdingang van het recent gerenoveerde, drukke winkelcentrum “de Hoven” in Delft. Op een goede zichtlocatie met grote raampartijen. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod van ongeveer 60 winkels met o.a. Jumbo, en Hema als publiekstrekkers. Het wordt op dit moment geëxploiteer 06 feb '17 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.700 /mnd.
 • *** Lunchroom- Biomarkt*** *** Lunchroom- Biomarkt*** *** Lunchroom- Biomarkt *** Haarlemmermeer Op een rustige, maar duidelijke locatie gelegen Lunchroom-Biomarkt wordt, i.v.m. dubbele zaken, ter overname aangeboden. Thans is de Lunchroom van Oosterse origine, maar kan in ieder ander Lunchroom- concept gewijzigd worden. Met name in de biomarktsfeer kan dit een trouvaille betekenen. Het is volledig in 04 feb '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom ter overname aangeboden, dichtbij in het centrum van Hoofddorp. Het lunchroom biedt plaats voor 40 gasten. De keuken is voorzien van zeer goede, professionele apparatuur. Biologische winkel Vraagprijs inventaris/goodwill €80,000. Is uw interesse gewekt? Dan is het zeker de moeite w 02 feb '17 Hoofddorp, NH INV/GW: € 80.000     Huur: Op aanvraag
  Spoedverkoop!
 • Lunchroom/croissanterie 'Delifrance Woerden'. Lunchroom/croissanterie 'Delifrance Woerden'. Deze dagzaak ligt precies tussen de twee winkelconcentraties van het centrum en kent vele passanten welke in de zomer veelvuldig gebruik maken van het terras met ca. 50 zitplaatsen. Dit bedrijf is uitermate geschikt voor een echtpaar of stel die zelf dagelijks aanwezig zijn en het ook leuk vinden om de catering, waar veel vraag naar is, op te pakke 01 feb '17 Woerden, UT INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.350 /mnd.
 • Te koop: Lunchroom nabij ingang winkelcentrum Castricum Te koop: Lunchroom nabij ingang winkelcentrum Castricum BUITEN KANS!, LAAGSTE PRIJS!, SLECHTS € 15.000,-- OVERNAME! Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, direct nabij de ingang van het druk bezochte winkelcentrum Geesterduin, ‘het overdekte winkel hart van Castricum’, een cafetaria / lunchroom. Dankzij de gunstige ligging zijn er veel passanten en traffic heeft deze lunchroom een grote vast Castricum, NH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.560 /mnd.
  Verkocht!
 • Verfrissend lunchconcept Groningen Verfrissend lunchconcept Groningen Goud Heerlijk is een verfrissend lunch annex winkel concept in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Het bedrijf kent een flink aantal uitstekende reviews op internet en draait sinds 2014 ook groene cijfers. Vooral de zorg een aandacht die aan de verse producten wordt besteed, zorgt ervoor dat Goud Heerlijk zich kan onderscheiden in de drukke markt Groningen, GR INV/GW: € 52.500     Huur: € 1.899,66 /mnd.
 • Lunchroom te koop Lunchroom te koop Te koop aangeboden inclusief inventaris, een Lunchroom/Eethuis dichtbij gelegen aan kantoren, basis en middelbare scholen en winkelcentrum Allebéplein. De zaak is op januari 2011 grootschalig gerenoveerd en uitgebreid van 4 zitplaatsen tot 25 zitplaatsen. Elektrische leiding is compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Er is een nieuwe plafond met Air- Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 870 /mnd.
 • Theeschenkerij in woonboerderij te koop in Wintelre (6 km van Eindhoven Airport) Theeschenkerij in woonboerderij te koop in Wintelre (6 km va Hierbij bieden we onze woonboerderij aan waar een theeschenkerij/ lunchroom in gevestigd is. Gelegen in het dorp aan een zandpad, naast een golfbaan en op 10 minuten lopen van bossen en vennen. Binnen is ruimte voor 40 zitplaatsen, buiten kan men een veelvoud hiervan kwijt. We hebben een beschutte tuin en beschikken tevens over een boomgaard waar g Wintelre, NB OG: € 695.000