31 lunchroom advertenties Sorteer op
 • Leuke ruime lunchroom Centrum Utrecht Leuke ruime lunchroom Centrum Utrecht VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Ruime lunchroom hoekpand 150m2 en terras Leuke ruime horecazaak ter overname. Horeca D2 met terras en alcoholvergunning. Openingstijden ma t/m zo  08.00 tot 22.00 uur. Terras 40 m2  uitbreidbaar naar 70m2. Totale opervlakte 150m2 Geen verplichtingen aan derden. Helaas wegens medische redenen kan ik de zaak niet voortzetten 09 feb '17 Utrecht, UT OG: Op aanvraag     INV/GW: Bod gevraagd     Huur: € 1.860 /mnd.
 • Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom en Biologische winkel ter overname in Hoofddorp Lunchroom ter overname aangeboden, dichtbij in het centrum van Hoofddorp. Het lunchroom biedt plaats voor 40 gasten. De keuken is voorzien van zeer goede, professionele apparatuur. Biologische winkel Vraagprijs inventaris/goodwill €80,000. Is uw interesse gewekt? Dan is het zeker de moeite w 02 feb '17 Hoofddorp, NH INV/GW: € 80.000     Huur: Op aanvraag
  Spoedverkoop!
 • ID:4032 Lunchroom/ Dagzaak in de populaire bomen en bloemenbuurt ID:4032 Lunchroom/ Dagzaak in de populaire bomen en bloemenb Deze gezellige lunchroom/ dagzaak is gelegen in een leuke winkelstraat in de luwte van de populaire Frederik Hendriklaan. Het gehele winkelgebied is onlangs compleet heringericht met bredere stoepen en nieuwe bestrating. Maar het authentieke karakter van deze mooie straat is, dankzij het behoud van enkele spraakmakende winkels nooit verloren gegaan 22 feb '17 Den Haag, ZH INV/GW: € 115.000     Huur: € 1.975 /mnd.
 • lunchroom De Koffiepot lunchroom De Koffiepot OVERNAME PRIJS EN HUURPRIJS VERLAAGD !!!! Ter overname het zeer bekende De Koffiepot in het centrum van Dokkum. Een dagzaak met een zeer goede omzet, ideaal voor een echtpaar. De verkoopoppervlakte bedraagt circa 150 m2 binnen en er is een zeer ruim terras aanwezig ! Meer info te verkrijgen bij eigen horeca makelaar Friesland, Henk Hosper . In eers Dokkum, FR OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft ID:1222 Lunchroom in winkelcentrum Delft In een overdekte winkelcentrum in Delft is deze lunchroom annex koffie gelegenheid/ Petit restaurant gevestigd. De totale horecaruimte meet binnen circa 83m² en heeft 24 zitplaatsen en 4 barkrukken. Verder is er een binnenterras met 40 zitplaatsen en een buitenterras met nog eens 24 stoelen. De zaak is gelegen op een mooie hoek bij de ingang van he 06 feb '17 Den Haag, ZH INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 2.700 /mnd.
 • *** Lunchroom- Biomarkt*** *** Lunchroom- Biomarkt*** *** Lunchroom- Biomarkt *** Haarlemmermeer Op een rustige, maar duidelijke locatie gelegen Lunchroom-Biomarkt wordt, i.v.m. dubbele zaken, ter overname aangeboden. Thans is de Lunchroom van Oosterse origine, maar kan in ieder ander Lunchroom- concept gewijzigd worden. Met name in de biomarktsfeer kan dit een trouvaille betekenen. Het is volledig in 04 feb '17 HOOFDDORP, NH INV/GW: Op aanvraag
 • Lunchroom/croissanterie 'Delifrance Woerden'. Lunchroom/croissanterie 'Delifrance Woerden'. Deze dagzaak ligt precies tussen de twee winkelconcentraties van het centrum en kent vele passanten welke in de zomer veelvuldig gebruik maken van het terras met ca. 50 zitplaatsen. Dit bedrijf is uitermate geschikt voor een echtpaar of stel die zelf dagelijks aanwezig zijn en het ook leuk vinden om de catering, waar veel vraag naar is, op te pakke 01 feb '17 Woerden, UT INV/GW: € 90.000     Huur: € 2.350 /mnd.
 • Te koop: Lunchroom nabij ingang winkelcentrum Castricum Te koop: Lunchroom nabij ingang winkelcentrum Castricum BUITEN KANS!, LAAGSTE PRIJS!, SLECHTS € 15.000,-- OVERNAME! Bij Horecawinkelmakelaars ter overname aangeboden, direct nabij de ingang van het druk bezochte winkelcentrum Geesterduin, ‘het overdekte winkel hart van Castricum’, een cafetaria / lunchroom. Dankzij de gunstige ligging zijn er veel passanten en traffic heeft deze lunchroom een grote vast Castricum, NH INV/GW: € 15.000     Huur: € 2.560 /mnd.
  Nieuwe advertentie!
 • Lunchroom met terras op de Veluwe Lunchroom met terras op de Veluwe Te koop, Goed lopende Lunchroom met terras op de Veluwe.Biedt volop groei/uitbreidingsmogelijkheden met zowel lunchroom als catering.Locatie:-Gelegen in het centrum-Voldoende vrij en betaald parkeren in de directe omgeving.Object gegevens:-Het pand en inventaris verkeren in zeer goede staat.-Bedrijf fungeert op dit moment als Lunchroom/catering voo 16 nov '16 Veluwe, GD OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • Verfrissend lunchconcept Groningen Verfrissend lunchconcept Groningen Goud Heerlijk is een verfrissend lunch annex winkel concept in de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen. Het bedrijf kent een flink aantal uitstekende reviews op internet en draait sinds 2014 ook groene cijfers. Vooral de zorg een aandacht die aan de verse producten wordt besteed, zorgt ervoor dat Goud Heerlijk zich kan onderscheiden in de drukke markt 13 dec '16 Groningen, GR INV/GW: € 52.500     Huur: € 1.899,66 /mnd.
 • Lunchroom te koop Lunchroom te koop Te koop aangeboden inclusief inventaris, een Lunchroom/Eethuis dichtbij gelegen aan kantoren, basis en middelbare scholen en winkelcentrum Allebéplein. De zaak is op januari 2011 grootschalig gerenoveerd en uitgebreid van 4 zitplaatsen tot 25 zitplaatsen. Elektrische leiding is compleet vernieuwd en gemoderniseerd. Er is een nieuwe plafond met Air- Amsterdam, NH OG: Op aanvraag     INV/GW: Op aanvraag     Huur: € 870 /mnd.
 • Lunchroom met terras, winkelcentrum Alphen aan den Rijn Lunchroom met terras, winkelcentrum Alphen aan den Rijn RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Lunchroom met terras, winkelcentrum te Alphen aan den Rijn. Binnen circa 40 zitplaatsen + een terras met ca. 30 zitplaatsen. Gevestigd nieuwbouw middelgroot winkelcentrum Baronie te Alphen. Geopend van 10.00 uur t/m 17.00 uur, volledige alcoholvergunning. Er is een vergunning om ook in de avonduren open te kun 29 nov '16 Den Haag, ZH INV/GW: € 29.500     Huur: € 1.250 /mnd.
 • Verkocht in het centrum van Haarlem pannenkoekenhuis lunchroom Verkocht in het centrum van Haarlem pannenkoekenhuis lunchro Te koop bij Consulta Horeca Makelaars in het fantastische centrum van Haarlem op twee minuten van de grote markt en de grote winkelstraten een eet koffie en pannenkoeken huisje in een leuk en bekent straatje, een hoekpand in de nabijheid van diversen kantoren o.a. gemeente 450 pers scholen 900 enzovoort loop route van parkeer garage naar centrum (1 Haarlem, NH INV/GW: Op aanvraag
  IN PRIJS VERLAAGD!
 • Lunchroom met terras Lunchroom met terras Bijzonder sfeervolle lunchroom in winkelcentrum “Kolveniershof” gelegen in het kernwinkelgebied van Goes. Met buren als C&A, Blokker, Pearl, Etos en Albert Heijn zijn passanten gegarandeerd. Deze lunchroom is in 2010 volledig gerenoveerd en v.v. een complete nieuwe inrichting van zowel de lunchroom als de keuken. Men beschikt over een mooi uitgifte , ZL INV/GW: Op aanvraag     Huur: Op aanvraag
 • `Winkelruimte aan de Phoenixstraat 4 te Delft `Winkelruimte aan de Phoenixstraat 4 te Delft RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt aan: Winkelruimte aan de Phoenixstraat 4 te 2611 AL Delft. Voor Take Away formule, Sushi, Toko, Pizza, Coffee to Go. Dit is een zeer drukke passanten locatie centrum van Delft. Vrij complete inventaris, in een redelijke tot goede staat. Het bedrijf kan verkocht worden vrij van verplichtingen. De huursom bedraagt € 14 nov '16 Den Haag, ZH INV/GW: € 14.000     Huur: € 640 /mnd.