Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Dé Horeca-Gelegenheid in Eibergen

Pandcode: 2132
Omzet indicatie: Op aanvraag

Kans van je Leven: Word Eigenaar van 't Heukske, Dé Horeca-Gelegenheid in Eibergen

Dit is je kans om de trotse eigenaar te worden van 't Heukske, een welbekende en geliefde cafetaria/snackbar aan de Grotestraat 98 in het bruisende centrum van Eibergen. Met 22 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige kwaliteit aan onze tevreden klanten, biedt 't Heukske niet alleen een gevestigde naam, maar ook een bloeiend bedrijf met onbeperkte potentie.

Een Sterke Reputatie:
't Heukske heeft door de jaren heen een onwrikbare reputatie opgebouwd als dé bestemming voor heerlijke frietjes, snacks en maaltijden. Onze trouwe klantenkring waardeert niet alleen de smaakvolle gerechten, maar ook de warme sfeer en de vriendelijke service die we bieden.

Ruime Zitgelegenheid en Bar:
Met maar liefst ca. 40 zitplaatsen en nog eens 6 zitplaatsen aan de bar, biedt 't Heukske voldoende ruimte voor gasten om te genieten van hun maaltijd in een gezellige ambiance. Het is de ideale plek voor informele bijeenkomsten, familie-uitjes en zakelijke lunches.

Online Bestellen voor Gemak:
We begrijpen het belang van modern gemak. Daarom hebben we een efficiënt online bestelsysteem geïmplementeerd, waarmee klanten hun favoriete gerechten snel en eenvoudig kunnen bestellen en afhalen op hun eigen gemak.

Voldoende Parkeergelegenheid:
Met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur hoeven gasten zich geen zorgen te maken over het vinden van een plek om te parkeren. Dit maakt 't Heukske nog aantrekkelijker voor zowel lokale bewoners als passanten.

Uitbreidingsmogelijkheden:
Als kers op de taart bieden we ook de mogelijkheid om een naastgelegen oppervlakte aan de Fabrieksstraat 1 te huren. Hiermee heb je de mogelijkheid om de horecagelegenheid verder uit te breiden of zelfs een aanvullende onderneming te starten.

't Heukske is niet zomaar een horecagelegenheid; het is een bloeiend bedrijf met een sterk fundament, een trouwe klantenbasis en eindeloze mogelijkheden voor groei en succes. Grijp deze kans en maak 't Heukske jouw eigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van dit fantastische avontuur.

Bovenwoning:
Het geheel is te huren inclusief een bedrijfswoning !


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Dé Horeca-Gelegenheid in Eibergen OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?