Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Discreet; ter overname zeer goedlopende uitspanning.

Pandcode: 1918
Woonruimte aanwezig: Ja
Aantal zitplaatsen: 60
Aantal zitplaatsen terras: 80
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Op een unieke locatie op één van de mooiste plateaus van Limburg bevindt zich een horecazaak met een adembenemend uitzicht dat gezien het geldende bestemmingsplan een blijvend uitzicht zal behouden. Inmiddels door de jaren heen een gevestigde orde geworden onder wandelaars, fietsers, motorrijders en dagjesmensen. In de wijde omgeving kunnen gasten genieten van aangelegde paden en bosranden om te genieten van flora en fauna.

Deze horecazaak is perfect onderhouden en biedt haar gasten een uitgebreid pallet aan (lokale en niet lokale) gerechten. Dit alles krijgt een extra dimensie door het panoramisch zicht over het dal.

Zowel in zomer als winter kan gebruik worden gemaakt van een groot (verwarmd) terras met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast de horecamogelijkheid biedt dit object ook kansen voor een unieke B&B of vakantieappartementen.

Wilt u meer info over de instapklare en tot in de puntjes verzorgd object, neem dan gerust contact op met Roger 0624119263 of mail roger@eigenhorecamakelaar.nl


OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Discreet; ter overname zeer goedlopende uitspanning. OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?