< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Groente en fruit koelmeubelen van safecold

Groente en fruit koelmeubelen van safecold
  • Groente en fruit koelmeubelen van safecold
  • Groente en fruit koelmeubelen van safecold
  • Groente en fruit koelmeubelen van safecold
Staat: Nieuw in verpakking
Levering: bezorging, ophalen & verzending mogelijk
Officiële Distributeur van Aisberg Ltd voor Nederlander, België, Duitsland,
Deze koelmeubels (Uitsluitend Alleen bij ons Verkrijgbaar)


Koelmeubelen voor alle specificaties,op maat gemaakt

Het concept van de MANGO kast is efficiënt en comfortabel verkoop van groenten en fruit. Koel- en vrieshuizen waar tentoonstellingsruimte van groenten en fruit is klein behoefte frequent bijvullen van het display. Als gevolg van verrijdbare stellingen deze operatie kan gemakkelijk worden gemaakt in een berging zonder dat moeilijkheden voor de handel . Verrijdbare stellingen maakt ook de vloer schoonmaken makkelijker.

Bevochtiging : efficiënte methode voor het behoud van de kwaliteit en uiterlijk door Producten die in koelkasten zonder hermetisch gesloten verpakkingen , zoals groen , groenten en fruit , vlees en vis , verliezen hun gewicht met het verloop van de tijd. Dit gebeurt door verdamping uit de producten oppervlak . Hierdoor kwaliteit en uiterlijk door verergeren . Gedroogde oppervlaktelaag van producten wordt poreus , absorbeert geuren en krijgt specifieke muffe smaak. Greenery verwelkt en verliest zijn frisse aantrekkelijke look . De verkoopvolumes verminderen . « Safecold Koeltechniek » safecold biedt onze klanten fijne bevochtiging apparatuur voor bederfelijke goederen geproduceerd door de « Prodew » bedrijf - toonaangevend producent van vochtregulering systemen in de Verenigde Staten. Industriële automatische bevochtiging systeem in gekoelde vitrines MANGO geïnstalleerd .

Koelmeubelen voor winkel, laboratorium etc.
Toonbanken, wandkoelingen, koelkasten, vrieskasten
Het dagelijks serveren van uw verse producten is van essentieel belang. De koelmeubelen van safecold zorgen voor voor een optimale bewaartemperatuur, die de houdbaarheid van uw producten aanzienlijk verlengt zonder aantasting van de versheid. Deze ervaring zullen uw klanten zeer waarderen. safecold koelmeubelen bieden bovendien een oplossing op maat voor elke functie. Of het nu gaat om koelingen voor een slagerij, bakkerij, groente- en fruithandel, supermarkt of laboratorium: wij zorgen ervoor dat uw koeling past binnen uw bedrijfsconcept. Toonbanken, wandkoelingen, koelkasten en vrieskasten zijn in verschillende afmetingen en modellen verkrijgbaar. Natuurlijk leveren wij uw koelmeubelen graag naar uw specificaties en in uw huisstijl.

Safecold heef alleenrecht sinds 2010 is importeur van Fabrikant CRIOCABIN Koeltoonbanken en Wandkoelmeubels en koel-vriescelpanelen uit Italie,Heef alleenrech voor heel Nederland en Belgie.

Wij plaatsen repareren en onderhouden koeltechnische installaties in geheel Nederland en Belgie.

bezoek ook onze website en maak vrijblijvend een afspraak .

Wij verkopen safecold koelmeubelen,CrioCabin,AisBerg Ltd.

Bel met onze adviseur S.J. Ramautar +31(0)756871051

Nu (alleen verkrijgbaar) bij ons voor heel benelux.®

www.safecold.nl

Bekijk website: www.safecold.nl

Vast bedrag: € 9.800,-
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Groente en fruit koelmeubelen van safecold Vast bedrag: € 9.800,-

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?