Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Heerenveen Nieuw Mediteriaans restaurant

Pandcode: 2205
Aantal zitplaatsen: 40
Aantal zitplaatsen terras: 40
Perceel oppervlakte: 105 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

De Sultan

Breedpad 3

8442AA Heerenveen

Nieuw in de verkoop.

In het bruisende cenrum van Heerenveen mogen we een  zeer smaakvol ingericht restaurant aanbieden. Het Midden Oosters en Mediteriaans restaurant ligt aan het Breedpad, tussen meerdere horeca gelegenheden. 

Heerenveen is het oudste kanaaldorp van Nederland, de plaats is ontstaan in 1551 op een kruispunt van vaarwegen. Thans is het de hoofdplaats van de gemeente Heerenveen. Het dorp heeft circa 30.000 inwoners en is voornamelijk bekend om het schaatsen in Thialf en de voetbalclub SC. Heerenveen die in de eredivisie speelt. Het is gelegen in het zuiden van Friesland en zeer goed bereiklbaar doordat het aan een kruispunt van de  wegen A32 (leeuwarden-Zwolle)  en de A7 (Drachten-Sneek) is gelegen. 

Het intieme restaurant staat zeer goed bekend en heeft circa 40 zitplaatsen binnen en ook buiten nog eens 40 zitplaatsen. De oppervlakte bedraagt circa 100 m2. In de kelder zijn de zeer nette toiletten gesitueerd met een magazijn. Er zijn geen personele verplichtingen.

Vorig jaar is het restaurant volledig vernieuwd en heeft nu dan ook een zeer fraaie Oosterse look. Kant en klaar bedrijf, dus direct omzet.

Na 10 jaar wil de eigenaar wat anders gaan doen. Zoek je een dergelijk bedrijf in het centrum van Heerenveen, aarzel dan niet en vraag om een vrijblijvende bezichtiging !

 

Henk Hosper

friesland@eigenhorecamakelaar.nl

tel/ app 0683211647


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Heerenveen Nieuw Mediteriaans restaurant INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?