Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag

Ligging: Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat.
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 81m²
Oppervlakte totaal: 81 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Personeel overname verplichtingen: Ja
Ter overname aangeboden complete take away & delivery formule Thai2Go. Deze mooie locatie is gelegen midden in Chinatown aan de Gedempte Gracht 62 in Den Haag. Chinatown s de Chinese buurt van Den Haag. De buurt ligt direct achter de Grote Marktstraat. In de wijk bevinden zich veel Chinese en enkele Aziatische winkels en restaurants. Daarnaast is het omgeven door winkels, kantoren, bioscoop en andere horeca.

Naast de mogelijkheid van afhalen en bezorgen kan er ook in de locatie de heerlijke gerechten genuttigd worden. Er zijn circa 35 zitplaatsen aanwezig. De locatie is verder ingericht met een complete keuken, alle benodigde apparatuur, computers, telefoons en scooters voor de bezorging. Kortom het is een instap klaar bedrijf met een hoog omzetniveau met dito netto resultaat. Thai2Go heeft zeer goede recensies op de diverse beoordelingssites. En heeft bijvoorbeeld 4,5 sterren bij Thuisbezorgd.nl. Een bewezen formule met toekomstperspectief, eventueel uit te breiden met meer locaties. Eventueel zijn de locaties Gedempte Gracht en Paul Krugerlaan ook gezamenlijk ter overname.

Ook voor de landelijke bezorgketens of franchise is het een interessante uitbreiding van activiteiten. Overname is inclusief een professioneel team van medewerkers waardoor continuering van de omzet gegarandeerd is. Begeleiding tijdens de opstart is mogelijk.

Nadere informatie en afspraak voor een bezichtiging via info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.
INV/GW: € 59.000
Huur: € 4.293 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1571 Thai2Go Gedempte Gracht Den Haag INV/GW: € 59.000 Huur: € 4.293 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?