Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer

Ligging: Op zeer centraal plein in Regionaal winkelcentrum Zoetermeer
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 195m²
Aantal zitplaatsen: 45
Aantal zitplaatsen terras: 80
Oppervlakte totaal: 195 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Personeel overname verplichtingen: Ja
Lease contracten: Ja
Deze fraaie zaak is zeer centraal gelegen in het winkelcentrum met een groot terras voor de deur. Het winkelcentrum trekt wekelijks 800.000 bezoekers en heeft een gevarieerd winkelaanbod van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en C&A.

Als je de zaak binnenloopt waan je jezelf in Italie. Met een lange leestafel in de zaak en knusse lounge zitjes aan het raam is het prettig toeven. Het fraaie terras is ideaal om neer te strijken na het shoppen. De huidige eigenaressen runnen de zaak onder de “ Doppio” vlag waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. De zaak is dagelijks geopend en heeft een goede omzet, zeker omdat de zaak alleen overdag geopend is.

De parkeergelegenheid is goed te noemen met een parkeergarage voor 1500 auto’s in de nabijheid. Verder is de zaak ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Twee randstadrails komen voorbij de dichtgelegen stations Stadhuisplein en station Centrum-West. Laatstgenoemde is ook een knooppunt voor lijnbussen. Deze zaak is in verband met andere toekomstplannen van de huidige eigenaren in de verkoop gezet. De zaak heeft een zeer goede naam en imago opgebouwd. Het pand heeft een totale oppervlakte van 195 m2. De huurprijs is € …..,- (incl. Service, promotie en parkeerkosten, excl. BTW.) De zaak wordt aangeboden met een franchisecontract bij Doppio, die loopt t/m oktober 2023.

Reacties liefst per e-mail. Verdere informatie wordt eerst verstrekt bij ons op kantoor, waarna pas een afspraak tot bezichtiging wordt gemaakt. Nadere informatie: Robert van der Starre, infot@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87
INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1577 Doppio Franchise in stadshart Zoetermeer INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?