Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag

Ligging: Op uitstekende locatie in zeer gewilde winkelstraat in Den Haag
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Oppervlakte totaal: 50 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
In één van de meest gewilde winkelstraat van Den Haag hebben wij dit goedlopende CAFE/ RESTAURANT met onroerend goed in de discrete verkoop gekregen. Met de diverse Ministeries, de Rechtbank en vele kantoren in de nabije omgeving is dit met recht een TOP locatie!

De eigenaar is op zoek naar waardige opvolger(s) die het stokje willen overnemen. Het restaurant is gevestigd in één van de drukbezochte winkelstraten van Den Haag. Het grote terras met serre waar het gehele jaar gebruik van kan worden gemaakt, maakt dit bedrijf tot een ware Eye catcher. Het aanbod is inclusief de overname van het vastgoed.

De zaak draait al jarenlang een stabiele omzet en een goed netto resultaat. Door de komst van het (winter)terras is deze omzet het afgelopen jaar nog eens behoorlijk verhoogd. De prognose voor 2024 is een omzetniveau van € 1.100.000,-. Voor de opvolgend ondernemer een unieke kans om deze “rijdende sneltrein” verder door te laten rijden. Deze zaak verdiend een waardig opvolger!

Vanwege het discrete karakter van onze verkoopopdracht, zal verdere informatie alleen worden verstrekt na een kennismakingsgesprek. Wij verzoeken geïnteresseerden alleen te reageren indien zij beschikken over een aantoonbaar concept en voldoende eigen vermogen. Verkoop en verhuur geschiedt uitdrukkelijk onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Nadere informatie: Robert van der Starre, info@vds-horeca.nl of 070- 330 66 87.
INV/GW: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1594 Café/ Restaurant op Top locatie in Den Haag INV/GW: Op aanvraag

Heeft u een suggestie?