Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 1606 Restaurant aan de Molenstraat in Den Haag

Ligging: Centrum Den Haag
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 267m²
Aantal zitplaatsen: 150
Aantal zitplaatsen terras: 12
Oppervlakte totaal: 267 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Nu ter overname: Restaurant met 150 zitplaatsen in het centrum van Den Haag. Midden in het levendige centrum van Den Haag bieden wij dit sfeervolle en ruime RESTAURANT aan.

Het restaurant is een aantal jaren geleden gerenoveerd met hoogwaardige inventaris en apparatuur. Naast de huidige invulling met Indiaase keuken is deze zaak ook zeker geschikt voor andere exploitatievormen zoals een ander type restaurant, brasserie of eetcafé. Het prachtige pand waarin deze zaak gevestigd is dateert uit 1894 in het rijke neo rennaissance. Het voormalige bedrijfspand deed dienst als zogenoemde “Vleeschhouwerij”, maar is nu al vele jaren in gebruik als horeca. Het restaurant beschikt over een ruim zitgedeelte met ca. 150 zitplaatsen. Met een mooie wenteltrap bereik je de vide, die uitkijkt op de zaak. Een uitstekende plek voor een apart gezelschap of om lekker met vrienden te borrelen! Verder is er een gevelterras met 16 zitplaatsen, een complete keuken met goederenlift en een eigen kantoor.

De toiletgroep (inclusief wachtruimte en fotogalerij) is zeer ruim en goed verzorgd. Het restaurant is gevestigd in de Molenstraat in het populaire Hofkwartier van Den Haag. Deze wijk heeft een divers aanbod van restaurants, lunchrooms en (design)winkels en ligt om de hoek van het werkpaleis van onze koning. De Molenstraat is een drukke straat die niet alleen door locals goed word bezocht maar zeker ook door toeristen en expats. Recht aan de overkant van het restaurant is een Hotel gevestigd met ruim 150 kamers.

De vergunning laat openingstijden toe tot 01:30 uur gedurende de week en 02:30 uur in het weekend.

Is uw Interesse gewekt neem dan contact op met de makelaar Robert van der Starre , robert@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 5.062 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 1606 Restaurant aan de Molenstraat in Den Haag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 5.062 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?