Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie 

ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste

Pandcode: 2186
Bedrijfsnaam: De Sushimeisjes, Kijkduin
Ligging: In de Daily Taste van Kijkduin
Woonruimte aanwezig: Nee
Oppervlakte totaal: 83,5 m²
De Sushimeisjes hebben meerdere vestigingen, alleen deze vestiging in Kijkduin bieden zij te koop aan. Zij willen hun volledige aandacht aan de andere vestigingen en aan hun privé leven wijden.

Enkele jaren geleden is men begonnen met het ontwikkelen van het strand en het toegangsgebied naar het strand van Kijkduin. Dit project is in 2008 van start gegaan en ondertussen zijn er enkele woon/werktorens gerealiseerd.

In een van deze torens is de Daily Taste gevestigd. Bekende andere concepten die gevestigd zijn in Nieuw Kijkduin zijn onder andere Pavarotti en Wagamama. Er zijn nog enkele torens in aanbouw met bestemming woon/werken, detailhandel en horeca. De bekende ketens die nog gaan komen zijn onder meer Hema. Het laatste deel van dit project zal in 2023 worden opgeleverd. Voor meer informatie kijk op: http://nieuwkijkduin.nl

De huidig huurder maakt onderdeel uit van de Daily Taste. De openingstijden zijn van 07:00 uur tot 23:00, 7 dagen in de week. Er is een gezamenlijk toilet waar de bezoekers van Daily Taste gebruik van kunnen maken. De Sushimeisjes hebben een vergunning voor het schenken van alcohol.

Bij de inrichting van de Sushimeisjes is aan alles gedacht. De inrichting en afbouw is door een architectenbureau gerealiseerd. Een opvolgend huurder kan na het verkrijgen van de sleutel, direct de deuren openen!
INV/GW: € 49.500
Huur: € 3.100 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID 2186 De Sushimeisjes in de Daily Taste INV/GW: € 49.500 Huur: € 3.100 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?