Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 2217 Restaurant met afhaallocatie

Ligging: In het Wateringseveld
Begane grond - opp: 335m²
Aantal zitplaatsen: 135
Oppervlakte totaal: 335 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Wok restaurant, All you can concept met een naastgelegen afhaal-locatie. Een prachtig wok-restaurant, met ruim 16 jaar aan succesvolle geschiedenis. Een mooie kans in het Wateringseveld. Een groot Wok restaurant staat klaar voor een nieuwe eigenaar! Deze volledig instapklare locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor ondernemers met een passie voor culinair avontuur. Of je nu droomt van een wokconcept, een open keukenconcept, all-you-can-eat ervaring of juist à la carte.. Deze ruimte biedt het perfecte canvas voor jouw visie.

Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is het luxe voordeel van een aangrenzend verkooppunt voor afhaal en bezorging. Dit betekent dat je niet alleen een sfeervol restaurant kunt runnen, maar ook kunt profiteren van de groeiende vraag naar afhaal- en bezorgmaaltijden. Naast het pluspunt van de bezorg/afhaal functie ligt het restaurant pal voor een parkeerterrein en is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Ben jij enthousiast geworden en past deze locatie bij jou formule? Bel dan snel de makelaar, Michelle van Lith tel: 070 - 330 66 87 of email naar info@vds-horeca.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 5.128 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 2217 Restaurant met afhaallocatie INV/GW: Op aanvraag Huur: € 5.128 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?