Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum

Ligging: In het centrum van Den Haag
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 75m²
Souterrain aanwezig: Nee
Oppervlakte totaal: 75 m²
Dit hippe afhaal en bezorgrestaurant is gelegen midden in het centrum van Den Haag. Gevestigd in een hoekpand met een zeer goed verzorgingsgebied.

De eigenaren van deze locatie gaan verhuizen naar een grotere locatie in het centrum. 4 jaar geleden zijn zij hier gestart en hebben het destijds casco aangehuurd. Een grote verbouwing volgde en het resultaat mag er zijn, lekker hip en sfeervol. Corona heeft hier zijn positieve uitwerking gehad. De omzetten schoten naar boven door de vele bezorging en afhaal.

De zaak meet circa 75 m2 en heeft binnen ongeveer 30 zitplaatsen. Aan de gevel is er de mogelijkheid voor een terras met circa 8 stoelen.

De keuken is praktisch ingedeeld met professionele afzuiging, koelingen, vriezer etc. ook staat er een hogedruk friteuse.​

Vanwege de verhuizing kan het huidige concept niet worden overgenomen maar alle aanwezige inventaris blijft wel staan. Met weinig middelen kunt u eenvoudig uw eigen concept hier starten.​


Is uw interesse gewekt neem dan contact op met de makelaar: Christiaan Spoel 070-3306687 of mail naar info@vds-horeca.nl.
INV/GW: € 99.500
Huur: € 2.000 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4171 Afhaal en bezorgrestaurant in het centrum INV/GW: € 99.500 Huur: € 2.000 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?