Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

ID: 4222 Restaurant in het centrum van Den Haag

Ligging: Centrum Den Haag
Woonruimte aanwezig: Nee
Bedrijfsvoering begane grond: Ja
Begane grond - opp: 225m²
Aantal zitplaatsen: 75
Omzet indicatie: Op aanvraag
Prime Locatie: Dit restaurant bevindt zich op een prominente plek in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van culturele hotspots en winkelgebieden.


Recentelijk Gerenoveerd: De zaak heeft begin 2022 een volledige renovatie ondergaan met een stijlvolle, hoogwaardige inrichting als resultaat.


Capaciteit:
Met ongeveer 75 zitplaatsen binnen en de mogelijkheid voor een sfeervol terras voor de deur, biedt het restaurant ruimte voor zowel intieme etentjes als grotere gezelschappen.


Bar & Keuken:
De centraal gelegen bar nodigt uit voor zowel een aperitief als een volledige maaltijd met 7 luxe barkrukken. De ruime keuken is uitgerust met apparatuur van topkwaliteit en is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er een aparte spoelkeuken en een kelder met opslagfaciliteiten en personeelslockers.


Flexibele Overname: Geïnteresseerden hebben de keuze om de goodwill en inventaris over te nemen of een samenwerkingsverband aan te gaan met Horecagroep De Schone Zaak. Bij dit laatste kunt u de zaak pachten tegen een aantrekkelijk tarief van 5% over de omzet.Dit is een buitenkans voor horecaondernemers die een vliegende start willen maken of hun bestaande onderneming willen uitbreiden op een toplocatie.


De ligging, naast de Schouwburgstraat, biedt bovendien logistieke voordelen dankzij een tweede uitgang. Wilt u deze parel met eigen ogen zien en de sfeer proeven? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging of voor meer informatie. Mis deze unieke kans niet!


Neem contact op met de makelaar; Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of telefonisch 070-3306687.
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 5.167 /mnd. excl.BTW
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

ID: 4222 Restaurant in het centrum van Den Haag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 5.167 /mnd. excl.BTW

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?