Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten   volgende advertentie >

Kollum Gasterij Manjefiek

Pandcode: 2236
Aantal zitplaatsen: 40
Aantal zitplaatsen terras: 50
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

Gasterij Manjefiek

Voorstraat 63 9291CD

Kollum

Ter overname staat een bedrijf met een hele goede omzet in het noordoosten van Friesland. Na 10 jaar het bedrijf te hebben geëxploiteerd zijn de eigenaars toe aan een nieuwe uitdaging. Ze behalen zeer goede verkoop resultaten waarmee ze zich prima staande weten te houden in de huidige tijd met een meer dan gemiddeld bedrijfsresultaat.

U kunt het bedrijf overnemen en het pand huren, maar het is ook mogelijk om zowel het bedrijf als het pand te kopen, (waar de voorkeur van de eigenaren in eerste instantie naar uit gaat.) Op het pand rust een centrumbestemming waardoor het pand voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden naast horeca.

Het bedrijf is gelegen in het dorp Kollum. Kollum is gelegen in het noorden van de Friese Wouden. Het dorp ligt ten noordoosten van Drachten, ten zuidoosten van Dokkum en ten zuidwesten van het Lauwersmeer, vlak ten noorden van Buitenpost, halverwege Leeuwarden en Groningen. De dorpskern ligt ten noorden van het kruispunt waar de N358 en N910 samenkomen. Door het dorpsgebied stromen onder meer de Zijlsterrijd, het Dokkumergrootdiep en de Stroobossertrekvaart. In 2023 telde het dorp 5.805 inwoners.

In de loop der jaren hebben de huidige eigenaren het bedrijf laten groeien naar wat het nu is. Een brasserie, pizzeria en grillroom waar uitstekend kan worden gegeten. Het staat zeer goed bekend in Kollum en wijde omstreken, (de eigenaren hebben verschillende prijzen behaald in de loop der jaren.) Het is top gelegen op een mooie zichtlocatie in het bruisende centrum, direct naast een doorgaande vaart. De gezellige brasserie/restaurant heeft een klassieke laagdrempelige sfeer met een frisse uitstraling. Het terras is gelegen aan de voorkant en zijkant van het bedrijf, met uitzicht op de vaart.

Je kunt ook je maaltijd ophalen en er wordt uiteraard bezorgd in een ruim gebied in en rond Kollum. Daarvoor is een bezorgfiets voor Kollum beschikbaar en 3 bezorgauto’s voor buiten Kollum. Op deze manier is het verzorgingsgebied voor het bedrijf circa 40.000 mensen.

Achter het bedrijf is er ruimte voor de bedrijfsauto’s. Daar is ook een garagebox (die in het bezit is van de eigenaren,) die gebruikt wordt als opslagruimte (en tevens kan worden overgenomen)

Betreffende het personeel kan worden opgemerkt dat het mogelijk is om ze over te nemen, maar dat is niet verplicht.

Graag maken wij u bekend met alle Ins & Outs bij een bezichtiging op locatie waarbij u bij een serieuze overnamewens inzage krijgt in de jaarcijfers.

Bezichtiging kan alleen via en met onze makelaar buiten de openingstijden 7 dagen per week!

Informeer vrijblijvend bij Henk Hosper

friesland@eigenhorecamakelaar.nl tel. / app 0683211647


OG: € 380.000
INV/GW: € 95.000
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Kollum Gasterij Manjefiek OG: € 380.000 INV/GW: € 95.000

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?