Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Nieuw HCR te huur in Zeeland (Aardenburg).

Pandcode: 2000
Woonruimte aanwezig: Ja
Aantal zitplaatsen: 50
Aantal zitplaatsen terras: 40
Perceel oppervlakte: 560 m²
Omzet indicatie: Op aanvraag
Brouwerij verplichtingen: Nee
Automaat verplichtingen: Nee
Lease contracten: Nee

NIEUW HCR in AARDENBURG zoekt

enthousiaste ondernemer!

Algemeen en ligging:

Het historische dorp Aardenburg is bijna 2000 jaar oud en vormt samen met 14 dorpskernen (w.o. Cadzand; Groede; Nieuwvliet; Breskens; Oostburg) de gemeente Sluis. Op toerisme- en recreatiegebied trekt dit deel van Zeeuws – Vlaanderen veel toeristen uit met name Nederland, België en Duitsland. Jaarlijks is Sluis alleen al goed voor 5 miljoen mensen! Deze regio met zijn bourgondische karakter heeft een grote aantrekkingskracht op het verblijfstoerisme en de dagjestoerist. Het spreekt voor zich dat veel toeristen vanuit België gezien haar ligging t.o.v. o.a. Knokke, Brugge en Gent Aardenburg bezoeken. Daarnaast trekken bezoekers van de bungalow – en vakantieparken aan de kust regelmatig tijdens hun verblijf het binnenland in om de karakteristieke dorpen te bezoeken, een culturele uitstap te maken, te shoppen, te fietsen of gewoon te genieten van de bourgondische levensstijl die deze regio kenmerkt. 

Indeling:

Het hotel, gelegen vlak bij de Kaaipoort – ofwel de Westpoort van Aardenburg, krijgt een 3+ sterren / charme hotel uitstraling met een capaciteit van 16 hotelkamers. Enkele kamers zijn geschikt als familiekamer voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen per kamer. Daarnaast komen er 8 kamers op de begane grond deze zijn ook toegankelijk voor mindervalide gasten. Een van deze 5 kamers bestaat uit twee verdiepingen en kan dienen als beheerderswoning.

In de achtertuin wordt een afsloten buiten locatie opgenomen welke voor de gasten van het hotel beschikbaar is. Tevens is er ook de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden en fietsen te stallen. 

Gelijkvloers wordt het nieuwe restaurant ingericht. Bij de entree van het restaurant komt een buitenterras met ongeveer 40 zitplaatsen.

(Plattegronden en tekeningen zijn op aanvraag beschikbaar) 

Oplevering:

Het geheel zal (m.u.v. kleine- en keukeninventaris) volledig ingericht worden opgeleverd (zie bijgaande foto’s voor een sfeerimpressie).

Huurgegevens:

De huurprijs, voor zowel de onroerende zaak als de (basis)inventaris, is op aanvraag beschikbaar. 

Huurovereenkomst: Conform het model Raad van Onroerende Zaken Winkelruimte 2012.  Huurtermijn: 5 jaar en 5 optie jaren. 

Voor de aanloopperiode van de eerste 4 jaar is een ingroeihuur voorzien. Tijdens deze periode met huurkorting zal tevens geen huurindexatie van toepassing zijn. 

Bankgarantie/waarborgsom: Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting. 

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Omzetprognose / huurprijs:

Voor de geschikte kandidaat zijn de omzetprognose en de huurprijs alsmede de overige voorwaarden op aanvraag beschikbaar. 

Bijzonderheden:

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. 

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor. 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.


INV/GW: Op aanvraag
Huur: Op aanvraag
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Nieuw HCR te huur in Zeeland (Aardenburg). INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?