Ingelogd als Mijn naam 2  | logout plaats een advertentie  
< terug naar zoekresultaten < vorige advertentie |  volgende advertentie >

Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel

Pandcode: 21709
Aantal hotelkamers: 4
Aantal zitplaatsen: 34
Aantal zitplaatsen terras: 24
Oppervlakte totaal: 30 m²
Muziekovereenkomst: Ja
Ravioli Brothers Restaurant & Boutique Hotel is gelegen aan de Herengracht 54 in 's-Gravenhage. Het bedrijf is in 2021 geheel gerestyld en geopend in de tweede helft van 2022. Het pand is gebouwd in 1901 en heeft gebruiksoppervlakte van 319 m2 een pandhoogte van 9 meter en een bebouwde oppervlakte van 121 m2 (bron vastgoeddata). De huur van dit mooie Restaurant en Boutique Hotel bedraagt ? 5.057,00 inclusief BTW. Uit onderzoek blijkt dat de vraag naar hotelkamers in Den Haag de afgelopen vijf jaar veel harder gestegen (+34%) dan het aanbod (+17%). Hierdoor nam de bezettingsgraad verder toe. De kamerbezetting van dit kleine Boutique Hotel ligt op dit moment tussen rond de 90/95 % en biedt hiermee een gezonde basis voor een rendabele exploitaie.

De Herengracht is een prachtige gracht gelegen in het historische centrum van Den Haag, de hoofdstad van Nederland. Het is een prestigieuze straat in de stad, en is omringd door imposante herenhuizen, statige panden en prachtige monumentale gebouwen. Langs de Herengracht vind je een mix van architecturale stijlen, variërend van klassiek tot modern. De straat heeft een statige uitstraling, met brede trottoirs en bomen die in de lente en zomer de straat versieren met hun groene bladeren en kleurrijke bloesems.
Naast de indrukwekkende huizen en gebouwen zijn er ook diverse restaurants, cafés en winkels gevestigd langs de Herengracht. Het is een populaire bestemming voor toeristen en lokale bewoners die op zoek zijn naar een stukje geschiedenis en cultuur. Als je langs de Herengracht loopt, kun je ook genieten van het uitzicht op de gracht zelf. De gracht wordt omzoomd door sierlijke bruggen en er varen regelmatig rondvaartboten die bezoekers meenemen op een ontdekkingstocht door het historische centrum van Den Haag.
OG: Op aanvraag
INV/GW: Op aanvraag
Huur: € 5.057 /mnd.
Stel een vraag

Verdachte advertentie? Meldt het de redactie!

Ravioli Brothers Restaurant en Boutique Hotel OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: € 5.057 /mnd.

versleep de plaatjes om naar het volgende plaatje te gaan >
Heeft u een suggestie?